0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У лотереї «Швидкогроші» виграли 50 000 гривень!

23 січня у новій лотереї від МСЛ «Швидкогроші» виграли 50 000 гривень. Власником щасливого лотерейного білету стала харків’янка на ім’я Любава. Їй пощастило виграти грошовий приз через 5 днів після того, як ця лотерея з’явилась на точці продажу МСЛ у супермаркеті «Класс». Щастлива точка знаходиться за адресою проспект Людвіка Свободи, 43. За виграшний лотерейний білет переможниця заплатила 5 гривень.

Зі слів пані Любави, грати у лотереї вона почала у 2008 році. Окрім лотереї «Швидкогроші» переможниця регулярно грає в «Лото-Забава», «Мегалот», в тото лотереї «Спортпрогноз» та «Спортліга», а також у миттєві лотереї «Швидкограй». Таке захоплення грою пані Любава пояснює своєю неймовірною удачею.

-  Я доволі азартна людина, - розповідає переможниця. – Однак я ніколи не переходжу ту межу, яка відділяє мене від безглуздої розтрати грошей. До того ж, я з упевненістю можу сказати, що я везуча людина. Мені часто вдається вигравати гроші в самих різних лотереях, саме тому я майже завжди залишаюсь в плюсі. Наприклад, вперше придбавши лотерейний білет «Швидкогроші», мені пощастило виграти 5 і 10 гривень. Вдруге в одному із білетів мені вдалося виграти 50 гривень. А ще через день, коли я вирішила зіграти втретє, мені пощастило по-справжньому! 50 тисяч  - великі гроші, але знайти їм застосування буде неважко.

Своєму виграшу переможниця завдячує не тільки удачі, а ще й продавцю лотерейних білетів, яка і порадила Любаві спробувати зіграти у новинку.

«Швидкогроші» - це нова миттєва лотерея, білети якої роздруковуються безпосередньо на терміналах на точках продажу. Ціна одного лотерейного білета – 5 гривень. 

Поділитись:
26 січня 2015
Ми у Viber!