0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» подарувала гравцям на новий рік 2 квартири у Києві

На новий рік всі чекають чудес та виконання заповітних бажань. І чудеса відбуваються, мрії збуваються. 11 січня успішно завершилась новорічна акція лотереї «Лото-Забава», за умовами якої було розіграно 2 квартири у елітному жилому комплексі Києва поряд із сосновим лісом на станції метро «Академмістечко». Ключі від першої квартири отримав мешканець Івано-Франківська, а тепер вже й Києва, а через тиждень другу квартиру виграла дівчина з міста Червоноград Львівської області. Ведучі шоу Лото-Забава особисто привітали переможців та у студії під час прямого ефіру вручили їм по переможному сертифікату. Символічно, що обидва виграшних лотерейних білети були придбані у якості подарунків своїм рідним.

Першим до Києва на вручення сертифікату приїхав Віктор – переможець із Івано-Франківська. Разом із переможцем до студії приїхала його дружина Уляна, а також маленька донька Юлія. Саме для своєї доньки Віктор зробив незвичайний сюрприз на її день народження – окрім звичайних гостинців  подарував 5 лотерейних білетів, які приймали участь у новорічній акції. А вже 4 січня стало відомо, що один із подарованих лотерейних білетів виявився виграшним. Також у студії Віктор розповів, що в «Лото-Забава» грає майже із самого першого тиражу, і для їх сім’ї гра в лотерею – це приємна недільна традиція.

Друга квартира дісталася дівчині з міста Червоноград Львівської області на ім’я Дарина. Лотерейні білети переможниці подарувала її бабуся – Раїса Іванівна, яка раніше ніколи в «Лото-Забава» не грала. Пограти в лотерею бабуся вирішила коли почула про нову акцію, у якій розігрувались 2 квартири. За день до розіграшу вона придбала 5 лотерейних білетів, і подарувала їх своїй онучці. На наступний день Дарина помітила, що один із білетів виконав одне з її найзаповітніших побажань – подарував нову квартиру у столиці.

Переможниця до останнього моменту не могла повірити у свою удачу і тільки у регіональному представництві співробітники МСЛ, а пізніше і ведучі у студії, змогли остаточно переконати жінок у тому, що все те, що із ними відбулося – реальність.

Тепер Віктор, Дарина, а також усі їхні родичі будуть точно знати, що чудеса бувають, а компанія МСЛ продовжує підтверджувати статус фабрики мільйонерів й іноді виконувати роль Діда Мороза.

Новорічна акція тривала 2 тиражі, розіграші яких відбулись 4 та 11 січня. Для участі у акції гравцям необхідно було одночасно придбати 5, або більше лотерейних білетів «Лото-Забава». У кожному білеті друкувались додаткова ігрова комбінація. Квартиру міг виграти той гравець, у якого ця комбінація збіглася з виграшною, яку визначили під час аукціонного розіграшу.

Одразу після ефіру у студії, переможці вирушили у свої нові квартири. Кожна з них оцінюється у більш ніж 600 тисяч гривень.

Компанія МСЛ щиро вітає своїх переможців, нових киян, із перемогою, а також нагадує, що «Виграє той, хто грає!». 

Поділитись:
22 січня 2015
Ми у Viber!