0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У лотереї «Тіп» зірвали перші 200 тисяч у 2015 році

12 січня у Тернополі виграли головний приз лотереї «Тіп» . Виграшний лотерейний білет пощастило придбати гравцеві із Тернополя на ім’я Юрій. У лотереї переможець грає 2 роки. Після виграшу 200 тисяч гривень, гравець не буде зупинятися на досягнутому та продовжуватиме гру.

Пан Юрій одружений та має п’ятирічного сина. Грати у лотереї почав навмисне заради того, щоб виграти квартиру, або ж гроші. Переможець не вважає лотереї азартною грою, так само як не вважає себе азартною людиною. За його словами азартна людина витрачає на гру великі гроші, в той час як він сам витрачає на лотерею всього дві гривні.

-  Лотерейні білети я купую регулярно, - розповідає Юрій, – зазвичай, повертаючись додому із роботи. Вважаю, що навіть зараз 2 гривні за один лотерейний білет - смішні гроші, адже проїзд у громадському транспорті дорожчий! Я завжди вважав, що набагато краще гроші вкладати у лотереї, ніж у цигарки, чи алкоголь. Адже у першому варіанті є можливість виграти гарні гроші, а у другому ти знищуєш свої здоров’я.

На виграні у лотерею гроші переможець планує придбати квартиру, або автомобіль.

У 2015 році Юрій став першим гравцем, який виграв головний приз у лотереї «Тіп». Всього за минулий рік власниками головних призів лотерей «Тіп» і «Топ» стали 107 українців.  

Поділитись:
14 січня 2015
Ми у Viber!