0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграв джек-пот у лотерею «Спортпрогноз», витративши 3 гривні

Головний приз лотереї зірвали у суботу 29 листопада. Переможцем виявився житель з міста Суми на ім’я Олександр. Розмір виграшу гравця склав 130 000 гривень.

Олександр одружений та має двох дітей. У лотереї почав грати 5 років тому. За словами переможця, виграти джек-пот йому вдалось лише завдяки своїй дружині Ользі, яка його завжди підтримувала.

«Мені 29 років, я інженер, - розповідає Олександр. – Спочатку я пробував себе у «Спортпрогнозі», але поступово переключився на Спортлігу». Я дуже люблю футбол, тому частіше всього роблю ставки саме на футбольні події. Одного разу моя жінка в черговий раз застала мене за переглядом ігрових карток «Спортліга», газетних вирізок та моїх власних записів й запропонувала цього разу зіграти у «Спортпрогноз». Я зробив ставку всього за 3 гривні, а виграв 130 000! Дивовижно, але це факт!».

На виграні гроші Олександр планує купити собі автомобіль на день народження.

Наступного ж дня, 30 листопада, у лотереї «Спортпрогноз» зірвали ще один джек-пот. Цього разу одразу 8 футбольних знавців змогли передбачити результат 12 футбольних матчів та зробили відповідні ставки. Таким чином кожен із переможців став власником грошового призу розміром у 12 500 гривень.

Поділитись:
5 грудня 2014
Ми у Viber!