0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграю стабільно

Чи багато хто з вас, шановні читачі, може повторити за В’ячеславом Дениско: «Я виграю в лотереях тото стабільно»? Гадаю, що ні. А от 45-річному жителю міста Чугуєв Харківської області це вдається. Каже, що ніколи не буває у збитку.

Інтерв’ю з удачливим, а краще сказати, вмілим гравцем ми взяли у зв’язку із його успіхом у 274-му тиражі тото лотереї «Спортпрогноз», де він розділив головний приз із колегою-щасливцем, заробивши на футбольному прогнозі 60 тисяч гривень.

Спорт й особливо футбол я полюбляю з дитинства, - розповів В’ячеслав. – А от робити ставки почав порівняно недавно, приблизно 4 роки тому. І якось одразу дуже вдало пішло, я практично ніколи не виходжу в мінус, більш того, завжди в гарному плюсі. Ну а останній виграш взагалі казковий.

-  Це була системна ставка?

Так, витратив на гру 110 гривень. Шкодувати не доводиться.

-  Завжди граєте по системам?

Ні, інколи хочеться просто вгадати. Але реальний результат все таки дають саме системи.

-  У вас є улюблені чемпіонати?

Ні, я граю в усе підряд. І майже не пропускаю жодного тиражу. Та й у «Спортлізі» дуже часто ставлю. До речі, також добре виграю, максимально якось до 900 гривень за раз виграв.

-  Ви користуєтесь послугами нашої газети?

Обов’язково, якщо тільки встигаю її придбати. У нас у Чугуєві дві точки, але газета є не завжди. Ось надумав на наступний рік оформити підписку.

-  Схвалюємо!

Насправді, у вас багато важливої інформації, майже без помилок. Це я ціную.

-  А ви взагалі спортивна людина?

Маєте на увазі чи я займаюсь фізкультурою? Так, й доволі активно. У нас вдома є гантелі, й навіть штанга. Полюбляю піднімати важкі речі. І у шахи грати.

-  Всебічно розвиваєтесь.

Ну, так у людині все має бути прекрасним!

Неможливо не погодитись з переможцем.

Поділитись:
10 листопада 2014
Ми у Viber!