0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Богуславі з’явився потужний Центр зимових видів спорту

6 листопада 2014 року в м. Богуслав Київської області відкрився Учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй». Центр, в першу чергу, призначений для регулярних тренувань юних хокеїстів та фігуристів з навколишніх районів Київської та сусідніх областей та проведення на високому рівні спортивних змагань і зборів. Вихованням спортсменів займатимуться досвідчені тренери, зокрема, колишній гравець збірної України з хокею Олександр Матвійчук. Завдяки демократичній ціновій політиці Центр також стане улюбленим місцем проведення активного відпочинку дорослих і малечі.

«Льодограй» став амбітним повністю публічним соціальним проектом компанії «М.С.Л.», найбільшого в Україні оператора державних лотерей. Будівництво Центру зимових видів спорту тривало  лише півтора року і коштувало компанії всього 20 млн грн.

 «Сучасна спортивна інфраструктура має бути в усіх містах і селах України. Де б не проживала людина,  вона повинна мати усі можливості, щоб займатися улюбленим видом спорту. Ми бачимо свою місію не тільки в тому, щоб побудувати Центр зимових видів спорту. Ми відчуваємо відповідальність за його майбутнє  і хочемо, щоб суспільство отримало максимальну користь від роботи Центру зимових видів спорту», - повідомив генеральний директор компанії «М.С.Л.» Андрій Урядов.

Богуслав обрано для будівництва Центру не випадково, адже у цьому місті існують давні хокейні традиції і навіть відсутність тренувальної бази не змогла їх знищити.

«Хокей став частиною духу, частиною легенди старовинного міста. Сьогодні тут присутні ветерани богуславського хокею, які, впевнений, підтвердять мої слова. Я з радістю дізнався, що богуславські хокеїсти-аматори завоювали звання чемпіона Київської області в минулому сезоні. Вітаю їх з перемогою, а також з тими величезними перспективами, які дає їм відкриття нашого Льодового палацу», - сказав Андрій Урядов.

Центр зимових видів спорту «Льодограй» обладнаний сучасною енергоустановкою, яка працює на лушпинні соняшника і повністю забезпечує об’єкт теплом, відтак діти зможуть тренуватися , а дорослі відпочивати  тут незалежно від ситуації з постачанням газу. Компанія «М.С.Л.»  взяла на себе зобов’язання протягом принаймні 10 наступних років забезпечити функціонування «Льодограю».

Маркос Шиапаніс, головний акціонер ТОВ «М.С.Л.»,акцентував увагу на тому, що інвестиції в спортивну інфраструктуру є частиною відповідальності компанії за розвиток спорту в Україні, адже «М.С.Л.» - спадкоємець відомого радянського «Спортлото», за рахунок доходів якого будували спортивні об’єкти. Він також пояснив, що соціальна відповідальність бізнесу для Європейського Союзу, який він представляє, – обов’язкова умова існування у суспільстві. «Ми дотримуємося європейських стандартів, не лише забезпечуючи права гравців лотереї, але й створюючи умови усім громадянам для активного способу життя та занять спортом», - обґрунтував позицію акціонерів компанії Маркос Шиапаніс. 

Поділитись:
6 листопада 2014
Ми у Viber!