0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

До Києва приїхала власниця джек-поту «Лото-Забава» у 3 250 000 гривень

До Київського регіонального представництва приїхала переможниця лотереї «Дото-Забава», яка зірвала джек-пот розміром у 3 250 000 гривень. Пройшов майже тиждень перед тим як переможниця з міста Славутич приїхала оформити виграш у представництві оператора державних лотерей «МСЛ».

Власниця джек-поту побажала залишитися інкогніто, однак погодилась розповісти історію свого виграшу. Зі слів переможниці, грати у лотерею вона почала давно.

-  В «Лото-Забава» я почала грати майже з того моменту, як вона з’явилась, - згадує жінка. – Раніше мені вже доводилося вигравати гроші й навіть побутову техніку, однак такий великий приз я виграла вперше. Якщо чесно, для мене з чоловіком це була велика несподіванка, адже в лотерею я грала тому, що отримую задоволення від самого процесу гри і навіть не сподівалась виграти джек-пот.

Про свій виграш переможниця дізналась у день розіграшу лотереї – 12 жовтня, однак до представництва оператора МСЛ приїхала майже через тиждень. У першу чергу власниця джек-поту планує використати гроші для того, щоб підтримати свої рідних та придбати для себе і чоловіка більш просторе житло. Наразі переможниця проживає у однокімнатній квартирі.

В тому ж самому тиражі «Лото-Забава» стати мільйонером пощастило ще одному українцю. 1 000 000 гривень виграв Микола Анатолійович з міста Суми. Дізнавшись про виграш, гравець приїхав у студію «Лото-Забава». У прямому ефірі, який відбувся 19 жовтня, переможцю урочисто вручили чек на один мільйон гривень. Свій виграш мільйонер планує використати для того, щоб придбати квартиру для себе та своєї сім’ї, адже зараз гравець проживає зі своєю жінкою та сином у гуртожитку.

Поділитись:
23 жовтня 2014
Ми у Viber!