0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джек-пот лотереї «Спортпрогноз» - 240 000 грн. дістався справжньому фанату гри!

Доволі часто буває так, що найбільші лотерейні призи виграють новачки або просто випадкові гравці. Але цього разу джек-пот лотереї тото «Спортпрогноз» дістався справжньому затоку футболу й фанату лотерей МСЛ з багаторічним стажем гри.

Микола Дмитрович живе на Тернопільщині. Він людина вже не молода, й скільки себе пам’ятає, завжди любив футбол. Колись сам грав на любительському рівні, потім гаряче вболівав за улюблені команди. Зрештою зрозумів, що можна використовувати свою пристрасть до футболу, граючи в лотерею тото. Спочатку це був тільки «Спортпррогноз», потім до нього додалася нова лотерея «Спортліга». Сьогодні пан Микола активно, постійно грає в обидві лотереї, тому що кожна з них має свої плюси.

-   «Спортліга» приваблює мене можливістю вигравати часто, проте, не дуже великі суми,- каже пан Микола. - А в «Спортпрогноз» я граю, щоб виграти джек-пот. Чесно кажучи, я не особливо вірив, що мені це вдасться, а таки виграв! Незвичайні почуття, неначе рекордну вагу підняв.

Як ви це зробили, не відкриєте секрет?

-  По-перше, пощастило. По-друге, я вкладаю в гру доволі великі гроші. Коли тільки починав грати, сподівався тільки на власні знання. Потім збагнув, що можна й треба використовувати системи, тому що вони дають додаткові шанси на перемогу. Брав чужі, робив свої, знайшов «золоту середину», тобто витрачаю стільки грошей, щоб постійно бути трішечки в плюсі.

Окрім систем, яких помічників маєте?

-  Я вже років 15 передплачую лотерейну газету «Азарт від МСЛ». Безумовно, дивлюся багато матчів по телевізору, намагаюся скласти власну думку що до стану команд та футболістів. Із цього виростає сума моїх знань про футбол і стають більшими мої шанси вірно прогнозувати результати матчів. Звичайно, я витрачаю на моє хобі дуже багато часу, ну а як інакше?!

Нагадаємо, що Микола Дмитрович виграв джек-пот 267 (1266) тиражу «Спортпрогноз» - 240 000 грн., в програмі якого значилися матчі групового турніру Ліги Європи. Цікавий тираж завершився неабияким результатом.

До речі, після цього виграшу джек-пот тільки-но підріс з початкових 100 тисяч до 130 тисяч гривень, як був «підстрілений» вмілою рукою гравця-киянина. 

Поділитись:
14 жовтня 2014
Ми у Viber!