0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонерами стають на щасливій лотерейній точці у Житомирі!

У Житомирі знайдена щаслива точка продажу лотерей. В торговому центрі «Глобал UA» за адресою вул.Київська, 77, вже двічі виграли мільйон гривень у миттєвій лотереї «Мільйонер». Перший приз виграли 8-го березня 2013 року, а другий 9-го вересня 2014 року. Обидва рази щасливий лотерейний білет був проданий одним і тим самим продавцем.

Валентина Станіславівна – продавець-консультант двох виграшних лотерейних білетів – до цих пір не може повірити у такий збіг обставин.

«Обидва переможця дізналися про свій виграш моментально, - розповідає пані Валентина. – «Мільйонер» - миттєва лотерея, тому після того, як гравець зітре захисне покриття на білеті, я одразу дізнаюся виграв гравець, чи ні. Першим переможцем виявився молодий студент, який прийшов в магазин купити продукти. Вже на виході він вирішив придбати в мене лотерейний білет, й виграв! Прийшов студентом, а пішов мільйонером. Другий переможець, який придбав у мене лотерейний білет 9-го вересня, виявився літнім чоловіком, який відреагував на виграш стримано. За словами гравця, він відчув неймовірне полегшення, наче нарешті досяг мети всього свого життя».

Валентина Станіславівна також пробувала грати у миттєві лотереї. Виграти великий грошовий приз їй вдалося з першої ж спроби.

«Я працюю продавцем-консультантом у компанії «М.С.Л.» вже два роки, - згадує пані Валентина. – Як тільки лотерея «Мільйонер» зявилася у продажу, я її купила й одразу виграла 20 гривень. На ці гроші я придбала ще один лотерейний білет, й цього разу виграла 1000 гривень. З тих пір пройшло 2 роки, й за цей час у мене вже два гравці стали мільйонерами. Тепер моя лотерейна точка продажу вважається найбільш щасливою у місті!».

Мільйонер, який виграв головний приз 9-го вересня, вирішив залишитись інкогніто, однак поділився історією свого виграшу. Зі слів гравця, лотереями він захоплюється вже давно. Грає в «Мільйонер», «Лото-Забава» й «Спортпрогноз». У переможця велика сімя. Весь свій виграш він використовуватиме для того, аби допомагати й підтримувати своїх дітей та онуків.

Поділитись:
15 вересня 2014
Ми у Viber!