0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В Рівному продавщиця місцевого ринку стала мільйонером, вигравши у лотерею

Продавщиця із Рівненщини виграла один мільйон гривень у лотерею «Лото-Забава». Нову українську мільйонершу з народу звати Лідія Сергіївна. В «Лото-Забаву» вона грає дуже давно, їй вже вдавалося виграти в лотерею автомобіль.

«В лотереї я почала грати, сподіваючись виграти великі гроші, - розповідає переможниця. – Жила із трьома дочками й онуками в невеликій квартирі у тітки, яка мала серйозні проблеми зі здоров’ям. 14 років назад моя знайома розповіла, що виграла в «Лото-Забаві» 200 гривень. Я вирішила спробувати зіграти, й з першого разу виграла 10 гривень. З тих пір я постійно граю у цю лотерею. В принципі, мені щастило, навіть виграла автомобіль».

Виграні гроші власниця мільйону гривень використає для фінансової підтримки кожного з членів сім’ї.

«Я буду всіляко допомагати й підтримувати свою сім’ю, - каже Лідія Сергіївна. – Кожного онука треба прилаштувати до школи, придбати їм багато різних речей, та й про вищу освіту треба вже зараз думати. Це просто неймовірне везіння. Я не маю жодної уяви, як би я змогла підтримувати своїх рідних, продовжуючи працювати продавщицею на ринку. Тепер моя сім'я ніколи ні в чому не матиме потреби».

Поділитись:
4 вересня 2014
Ми у Viber!