0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Викладач математики із Херсонської області виграла у лотерею 500 тисяч гривень

21 серпня в українській державній лотереї «Топ» вчителька з Херсонської області виграла 500 000 гривень. Про свій виграш переможниця на ім’я Алла дізналася наступного дня після розіграшу лотереї.

«Я завжди полюбляла числа й завжди була доволі азартною людиною, - згадує Алла. – Грати у лотереї я почала ще за часів СРСР, коли один білет «Спортлото» коштував 30 копійок. З тих пір пройшло багато часу, я встигла спробувати й інші лотереї, такі як: «Лото-Забава», й «Тіп» і «Топ».

Про свій виграш власниця 500 000 гривень дізналася наступного дня після розіграшу лотереї.

«Лотерейний білет я придбала у четвер, - розповідає переможниця. – Але про те, що він виявився виграшним, я дізналася лише наступного дня. Увечері я подивилася розіграш лотереї, переписала на папірець виграшні цифри, а перевірити білет вирішила трохи пізніше. Коли ж наступного дня я зрозуміла, що виграла 500 тисяч, то ця новина мене шокувала. В той момент поряд зі мною знаходився мій онук, який, дізнавшись про мій виграш, вигукнув: «Ого, бабуся! Тепер ти зможеш купити мені комп’ютер…. й велосипед!».

Свій виграш Алла у першу чергу збирається витратити на подарунки своїм онукам. Решту грошей планує вкласти у здійснення своїх мрій, а також у допомогу своїм дітям.

Поділитись:
28 серпня 2014
Ми у Viber!