0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Офіційна заява головного акціонера компанії «М.С.Л.» Маркоса Шіапаніса на необгрунтовані повідомлення в ЗМІ.

Я, Маркос Шіапаніс, громадянин Республіки Кіпр, власник Компанії Evolot Limited, яка є власником оператора державних лотерей «М.С.Л.» в Україні, уповноважений заявити:

Компанія Evolot Limited була зареєстрована в Республіці Кіпр в 1990 році мною, як єдиним акціонером і бенефіціаром.

В 2001 компанія Evolot Limited внесла інвестиції в розвиток і модернізацію і стала основним акціонером «М.С.Л.» маючи кілька українських засновників, які залишаються в складі до сьогоднішнього дня. На сьогоднішній день, до складу компанії Evolot Limited увійшли нові засновники, жоден з яких, не є резидентом Російської Федерації.

Компанія «М.С.Л.» прямо або опосередковано не веде бізнес з Російською Федерацією, не здійснює сплату податків чи інших платежів Російської Федерації або її урядовим установам і/або організаціям як прямо, так і через треті особи.

Компанія «М.С.Л.» завжди в повному обсязі здійснює відрахування до державного бюджету України від своєї діяльності. Тільки в 2013 році нами було сплачено державі більше 300 млн.грн. Крім того, компанія «М.С.Л.» систематично фінансує розвиток фізичної культури і спорту в Україні. У вересні 2014 року, ми плануємо відкрити унікальний льодовий палац, побудований на лотерейні гроші в районному центрі Київської області - місті Богуславі.

Компанія «М.С.Л.», так само як і її засновник, компанія Evolot Limited здійснюють свою діяльність поза політикою, і не підтримує жодну з політичних сил України.

Компанія Evolot Limited як міжнародний лотерейний оператор, що має бізнес у Греції, на Кіпрі та в Грузії готується до розширення в країни Далекого Сходу і Південної Америки на базі «ноу-хау» і на базі довгострокового досвіду у веденні бізнесу.

Ми ведемо свій бізнес прозоро і в повній відповідності з законом, що завжди викликає невдоволення і протистояння з боку нелегального азартного бізнесу.

Ми не знаємо істинних причин заяв ЗМІ, що ганьблять ділову репутацію нашої компанії. Але, ми офіційно заявляємо, що ми завжди працювали, і продовжуватимемо здійснювати свою діяльність відповідно до законодавства України та в інтересах країни.

22/08/2014 Маркос Шіапаніc

Поділитись:
22 серпня 2014
Ми у Viber!