0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Щодо офіційної позиції та діяльності Оператора державних лотерей «М.С.Л.»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» занепокоєний інформацією з безпідставними звинуваченнями, що з’явилися у засобах масової інформації. Також не зрозуміла позиція Міністерства фінансів України, що грунтується на окремих повідомленнях у ЗМІ. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вже звернувся до Мінфіну за офіційними роз’ясненнями та повідомляє наступне:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» - є українським суб’єктом господарювання, що зареєстрований, ліцензований та здійснює свою фінансову і господарську діяльність на території України виключно в рамках діючого законодавства. «М.С.Л.» є роботодавцем для більш ніж 7 тисяч громадян України.

«М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей. У червні 2013 року Оператор отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» - правонаступник «Спортлото» - один із найбільш сумлінних платників податків, який регулярно поповнює державну казну грошовими коштами. Так, протягом 2012 року «М.С.Л.» сплатило податків та зборів до Державного бюджету України на суму у 253 млн. гривень, а у 2013 році сума відрахувань склала 297 млн. гривень. Гравцям державних лотерей «М.С.Л.» у 2012 році виплачено 1 млрд. 195 млн. гривень, а у 2013 році гравці отримали виграшів на суму 1 млрд. 634 млн. гривень.

Незважаючи на складні політичні та економічні умови, «М.С.Л.» продовжує реалізовувати соціально важливі інвестиційні проекти з підтримки спортивних організацій та розвитку спортивної інфраструктури в Україні.

У 2013 році «М.С.Л.» став головним ініціатором, та інвестором унікального проекту - спорудження Палацу зимових видів спорту «Льодограй» у місті Богуслав, що є одним із найбільших національних інвестиційних проектів 2013 року. Сьогодні будівництво знаходиться на фінальній стадії. На базі Палацу зимових видів спорту буде створено дитячо-юнацьку спортивну школу. В ньому також планується проведення змагань від обласного до національного рівнів. В проект розвитку спортивної інфраструктури також будуть залучені міста Київської та Черкаської областей (Тараща, Рокитне, Миронівка, Канів, Лисянка).

Акціонери «М.С.Л.» також прийняли рішення про подальший розвиток інвестиційних проектів на підтримку спорту, фінансування програм з розвитку спорту в Україні, наближаючи якість життя українців до європейських стандартів. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» підтримує демократичний вибір народу України, спрямований на євроінтеграцію, розбудову незалежної сильної держави та самодостатньої нації.

Поділитись:
15 серпня 2014
Ми у Viber!