0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Одесит виграв 200 тисяч в лотерею, довівши друзям, що лотерея - це не «лохотрон»


Житель міста Біляївка Одеської області виграв у лотерею «Лото-Забава» 200 000 гривень і довів своїм друзям і рідним, що виграти в лотерею можливо - головне купувати лотерейні білети. Завдяки виграшу, Василь Лавренчук планує вирішити всі важливі фінансові проблеми, а також відновити квартиру, в якій два роки тому сталася пожежа.

«Грати в «Лото-Забава» я почав давно, ще з другого тиражу, - розповідає переможець. - Я досить азартна людина, от і вирішив спробувати свої сили в лотереях.
Купував тільки лотерею «Лото-Забава», часто вигравав невеликі суми. 200 000 гривень - мій найбільший виграш. Мало хто вірив, що я зможу виграти хоч якісь великі гроші в лотерею. Тепер я - приклад того, що не виграє лише той, хто жодного разу не купував лотерейний білет».

У Василя двоє дітей: син, який цього року вступає до інституту і дочка, яка наступного року закінчує 11 клас. Частину виграшу переможець планує вкласти в освіту дітей, і на погашення деяких кредитів. Інша частина виграшу буде вкладена у відновлення квартири від пожежі, яка сталася 2 роки тому.

Після того, як Василь повернувся зі студії «Лото-Забава» додому в Біляївку, його чекав приємний сюрприз від рідних. Як каже переможець, сім'я ставилися до лотерей скептично. Але тільки до того моменту, як йому пощастило виграти 200 000 грн.

«Коли я повернувся додому з Києва, моя дружина, діти і теща влаштували мені справжнє свято. Вони розвісили по всій квартирі повітряні кульки, і ми цілий день в сімейному колі святкували нашу перемогу. Я впевнений, що тепер моя сім'я по-іншому подивиться на гру в лотереї».

Поділитись:
6 серпня 2014
Ми у Viber!