0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Гравець із Києва зірвав у лотереї «Спортпрогноз» вже третій джек-пот в цьому році!

31 липня у 238-му тиражі української державної тото лотереї «Спортпрогноз» був зірваний джек-пот розміром у 120 000 гривень. Головний приз дістався киянину Володимиру, який весною цього року вже вигравав його двічі, при чому протягом одного місяця! В попередні рази йому вдалосья самому виграти 140 000 грн. та 230 000 грн.

На цей раз Володимир знову виявився єдиним гравцем, який спромігся зробити правильний прогноз усіх 12 матчів тиражу, та виграти 120 000 грн. Разом із тим, завдяки тому, що гравець зміг вгадати додатково 11 результатів матчів та більше половини із 20-ти «десяток», сума виграшу Володимира збільшилася до 160 000 гривень!

«Я з дитинства люблю футбол і колись досить сильно цікавився «Спортпрогнозом», - розповів Володимир. – Але в середині 90-х було не до гри, і лише недавно я знову почав робити ставки. Не можу сказати, що успіх прийшов до мене одразу. Спочатку я грав простими ставками, потім почав використовувати повні системи, пробував складати блоки. Але тільки на початку цього року я прийшов до висновку, що для кращого результату треба поєднувати системи та блоки. Звичайно, це більш затратний варіант гри, проте результат вийшов неперевершений. Сам у шоці!»

Любителі прогнозування результатів матчів менш за все схильні бачити в успіху Володимира просту удачу. Вони впевнені, що без відмінних знань футболу, постійного інтересу до статистики та системної гри, подібний успіх був би неможливий.

«Усі три джек-поти я виграв, заповнивши по 3 картки, і в кожній картці робив ставку на 108 гривень, - каже переможець. – Я використовую лише «Системи на 2», а на яку кулькість пар залежить від конкретного тиражу. Те ж стосується й блоків. Використовую тільки «Блок на 1», і вже по тиражу дивлюся, скільки пар треба «загнати» в блок».

Джек-пот «Спортпрогноз» виграється найчастіше серед усіх українських лотерей, в середньому його зривають у кожному четвертому-пятому тиражі. Раніше були випадки, коли знавці футболу вигравали головний приз двічі за весь час своєї гри. Однак випадок із Володимиром є унікальним.

Поділитись:
4 серпня 2014
Ми у Viber!