0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

І неймовірне стало реальним!

І неможливе є можливим у державній лотереї бінго «Лото-Забава»! Те, що вчора здавалося нам нездійсненним, фантастичним, невірогідним, сьогодні виявляється зробленим, здійсненим, реалізованим!

У неділю 16 жовтня в розіграші 636 тиражу лотереї було встановлено всі можливі рекорди гри, які тільки можна було встановити в цей день і час! Виграно все, що тільки можна було виграти!

Відразу 2 гравці стали мільйонерами «Лото-Забава», 11-м і 12-м у цьому році й, відповідно, 93-м і 94-м в історії гри! При цьому один гравець став мультимільйонером, десятикратним мільйонером «Лото-Забава»!!!

Най, най, най високих епітетів та найбурхливіших емоцій заслуговує ця лотерейна подія, яка просто шокувала всіх шанувальників «Лото-Забава». Та й не тільки їх, а, я впевнений, усіх жителів України, які дізналися про велетенський успіх гравців найпопулярнішої лотереї країни.

Безумовно, новина №1 для всіх ЗМІ України й для нас, панове читачі, – це виграш рекордно великого джек-поту «Лото-Забава» розміром 10 000 000 гривень!!! Десять мільйонів гривень!!!

Ми з вами давно чекали на виграш джек-поту, адже в цьому році така подія сталася вперше. Проте, коли сталася, так сталася настільки вагомо, ударно, що забирає дух від захвату!

І зверніть увагу, як довго тримався на кону джек-пот 9 000 000 гривень, і як швидко, майже миттєво був зірваний десятимільйонний приз! Вам це нічого не нагадує? А я пригадую, як вигравали велетнів розміром 8 мільйонів гривень – так само миттєво. Є в цьому якась невідома нам закономірність, начебто рекордні джек-поти-гіганти не в силі встояти, не в змозі довго протистояти азарту гравців, і безсило падають до їх ніг. Дев’ятимільйонний красень був винятком, який лише підтверджує закономірність.

Хто ж та неймовірно щаслива, фантастично везуча людина, хто той найвдаліший гравець, який закреслив у своєму білеті «Лото-Забава» 636 тиражу в одному ігровому полі 3 горизонталі без пільгових підківок? А в тому, що саме так було виграно рекордний джек-пот, сумніватися не доводиться, про це нам сказав провідний спеціаліст-комп’ютерник центральної системи МСЛ. Тож хто він, цей щасливчик, який придбав свій лотерейний білет на теренах Київського представництва? Тільки не кажіть, мовляв, знову головний виграш і вся слава дісталася Києву, – ми вже неодноразово розбиралися в цьому питанні й з’ясували, що найчастіше джек-поти виграють саме в столиці лише з однієї причини – тут продається найбільша кількість (у порівнянні з іншими великими містами) лотерейних білетів, а це автоматично призводить до найбільшої частоти виграшів, в тому числі й джек-потів.

Та минулої неділі виграшем десятимільйонного джек-поту справа не закінчилася, виграли також 1 000 000 грн. за 3 лінії з однією підковою та 340610 грн. за 3 лінії з двома підковами. Ми взялися підрахувати, скільки ж усього грошей виграли учасники тиражу на загал, враховуючи виграші всіх категорій у «Великій грі», в «Забава Плюс», у Полюванні за грошима», й у нас вийшло – більше 14 мільйонів гривень!!! Вражаюча сума, космічна сума, прекрасна сума!

Джек-пот зірвано, а його місце вже зайняв новий джек-пот розміром 5 000 000 гривень! І це знову рекорд – так щедро «Лото-Забава» ще не стартувала! П’ять мільйонів гривень – це величезні гроші, навряд варто про це й говорити! Тож, переживши шок, граємо далі. Граємо та виграємо!

 

Поділитись:
4 вересня 2011
Ми у Viber!