0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

12-річчя відзначили щедро!

Красива велика цифра на першій сторінці “Азарту” безумовно стосується кожного з вас, панове читачі азартної газети. Ми впевнені, що всі ви є постійними гравцями “Лото-Забава”. А коли це так, то протягом місячника святкування 12-ї річниці гри ви обов’язково вигравали хоча б невеликі суми грошей. Адже кількість переможців лише за цей короткий час сягнула майже трьох мільйонів гравців! І нехай ваші виграші є лише маленькою часткою загальних 18 мільйонів гривень, ваш особистий внесок у гру – дуже важливий для всієї великої родини гравців “Лото-Забава”. Тому що з ваших нехай і маленьких внесків, як цеглинка до цеглинки, будується великий та красивий палац гри, виростають великі та красиві цифри джек-поту.

Сьогодні джек-пот "Лото-Забава" виріс до рекордної суми 10 мільйонів гривень! Можна називати цю суму в національній валюті, можна перераховувати на долари чи євро, як це прозвучало в ефірі останнього розіграшу,– в будь якому разі це астрономічно великі гроші. В усякому разі для нас із вами, шановні читачі, для всіх простих людей в Україні, які мріють розбагатіти й подарувати собі щасливе повноцінне життя аж до ста років, а своїм дітям та онукам – всі можливості для навчання в будь якому університеті світу, квартиру чи власний будинок у будь якому куточку рідної країни.

Великі, дуже великі гроші на кону "Лото-Забава", й не можна нехтувати унікальною можливістю стати рекордсменом гри. Тим більше, що джек-пот не вигравали вже занадто довгенько, й йому просто нікуди подітися (закони математики не дозволять!) від щасливчика вже найближчим часом. Можливо навіть у найближчому тиражі! Тож щиро радимо кожному нашому читачу не пропустити наступну гру й купити хоча б два-три білета "Лото-Забава" на 636 тираж лотереї бінго. Нагадуємо, що джек-пот можна виграти двома способами. Перший – закреслити в одному ігровому полі білета 3 горизогнталі без пільгових підков. Другий – закреслити 5 горизонталей у двох чи трьох полях білета з будь яким числом пільгових підков. Практика підказує, що саме другим способом найчастіше досягали успіху попередні рекордсмени. А яким скористуєтеся ви, наступний мультимільйонере?

Поки десять мільйонів не виграли, давайте поговоримо про тих, хто виграв менші суми. Почнемо з пані Олени Ліпської із села Цибулівка Вінницької області, яка виграла найдорожчий автомобіль в історії "Лото-Забава" могутній позашляховик "Міцубісі Паджеро Спорт" (грошовий еквівалент виграшу 300 000 грн. чистими). Молода пані грає в лотерею бінго лише два роки, й ось тобі маєш – авто світового рівня буде їздити шляхами рідної Цибулівки!

З найперших тиражів грає в "Лото-Забава" киянка Наталія Шабаєва, й перша її поява в студії датується 1999-м роком, коли гра лише набувала цікавості для української аудиторії. Доля вирішила подарувати пані Наталі другий шанс зіграти в студії аж через 12 років, й недарма – ветеран лотереї виграла в "Полюванні за грошима" 200 000 гривень!

Майже 7 років знадобилося Сергію Білоусу з Нікополя, щоб удача звернула на нього увагу й подарувала 100 000 грн. в "Забава Плюс".

Ми сказали лише про тих щасливчиків, які потрапили до об'єктиву нашої фотокамери минулої неділі, а ви самі можете переглянути результати 635 тиражу, щоб дізнатися про кількість переможців цієї гри й спробувати вписати себе в цей список. Якщо вам це не вдасться, пошукайте кращу долю для ваших невиграшних білетів у конкурсах "Азарту" на сусідній сторінці.

А ось першу сторінку газети ми вирішили прикрасити обличчями тих гравців, які були учасниками заключного етапу святкового марафону. Кожен із них отримав від улюбленої гри подарунки, а ми додали до них свій – фото в газеті.

Я.Гравець

 

Поділитись:
4 вересня 2011
Ми у Viber!