0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

А ти записався в рекордсмени?!

Шановне панство! Державна лотерея «Лото-Забава» оголошує набір претендентів на звання абсолютного рекордсмена в історії гри! Кожен із вас має можливість увійти до цього унікального списку. Для цього не потрібні а ні документи, а ні докази вашої лояльності до гри, а ні свідоцтва про ігровий стаж. Жодних формальностей, окрім наявності лотерейного білета «Лото-Забава» на черговий тираж! Всі претенденти отримують шанси виграти абсолютно рекордний лотерейний джек-пот у розмірі 10 000 000 гривень!

Любі друзі-читачі, ми трішечки незвично, напівжартівливо почали цей матеріал, щоб відразу підняти ваш настрій та зосередити вашу увагу. Бо ж таки є на чому! Минулої неділі постійні ведучі розіграшів лотереї бінго зробили гучну заяву, яка не може залишити вас спокійними, яка не повинна залишити вас байдужими: джек-пот «Лото-Забава» виріс на один мільйон і тепер становить рекордні 10 мільйонів гривень!

Ця фантастично красива цифра заворожує уяву та спрямовує думки тільки на перемогу в лотерейній грі. Виграти 10 мільйонів гривень, – відтепер саме ця думка стане для вас провідною, саме це бажання надихатиме вас на цікаву, азартну гру. Кожен гравець мріє стати мільйонером «Лото-Забава», і кожен гравець вдесятеро більше мріє стати десятикратним мільйонером «Лото-Забава»! Це реальність, як реальність ті 10 мільйонів, які чекають на найбільшого щасливчика в історії гри.

Чи варто нагадувати вам, постійним гравцям, що в цьому році жодному учаснику тиражів ще не вдалося зірвати джек-пот «Лото-Забава». Втім, досвід свідчить, що джек-пот має звичку здаватися на милість переможців по кілька разів на рік. Тож очевидно, що найближчим часом, можливо, вже наступної неділі народиться новий рекордсмен, абсолютний рекордсмен лотереї бінго. Погодьтеся, що така грандіозна перспектива робить участь у грі надзвичайно азартною!

Ось і закінчилася автомобільна феєрія під назвою «Прямуй до мрії!», фінішував призовий акційний авто марафон, в якому переможці виграли 4 класні та сучасні, красиві та дорогі машини японської фірми «Міцубісі». Цікаві тижні залишилися позаду, а приємні спогади про азартну гру, про тривожні секунди жеребкувань, коли кожен із нас із завмиранням серця прислухався до свого «мобільника» (раптом задзвонить?!), залишаться з нами надовго, аж до наступної акції!

Останній, найбажаніший, найдорожчий в історії лотереї «Міцубісі Паджеро Спорт» (300 000 грн. чистими) виграли на наших очах минулої неділі. Найщасливішою учасницею акції судилося стати 26-річній Олені Михайлівні з Вінницької області. Щиро витаємо з перемогою та запрошуємо до студії для вручення сертифікату й ключів від розкішного красеня. А минулої неділі ми з радістю познайомилися з попереднім щасливчиком акції Ольгою Ланцевіцькою, яка приїхала до студії разом із донькою Оксаною та сином Дмитром. Пані Ольга мама 5-х дітей, від 17 до 25 років, і бабуся вже 4-х онуків. А знаєте, скільки років цій заслуженій жінці? Всього 48! З яких майже 30 років вона працює на дуже нелегкій навіть для чоловіків роботі – масажисткою. Ми спілкувалися з пані Ольгою, розпитували про життя, про гру. Вона розповідала про себе та свою родину охоче, приязно, за що їй велика подяка. Грає в «Лото-Забава» давно, останнім часом на кожний тираж вони купували разом із Оксаною не менше п’яти білетів, незалежно від того, була акція, чи ні. Закреслювали 2 лінії, вигравали побутову техніку, мріяли про великі гроші. «А про машину?» – запитали ми. – «Якось не дуже й сподівалися», – сказала переможниця. У неї є права водія, а машина, незавидна «Славута», є у доньки. «Міцубісі Паджеро Спорт» – це казка, – каже пані Ольга, – але від неї ми скоріше за все відмовимося й заберемо гроші, бо дуже потрібно купити для стареньких батьків будинок у Криму».

Звичайні, прості люди грають у «Лото-Забава» та виграють привабливі призи й великі гроші. Дуже великі гроші. Як ви пам’ятаєте, у 630 тиражі в «Лото-Забава» народився 10 мільйонер цього року, 92 мільйонер в історії гри. Цим щасливчиком виявився 75-річний мешканець Одеси Анатолій Петрович Брагаренко, який минулої неділі отримав у студії «Лото-Забава» сертификат на 1 000 000 гривень та квіти. Сертификат для себе, квіти – для дружини, бо давно вже грають разом. Коли дружина Анатолія Петровича перенесла інсульт, грати стали дуже активно, адже гра – це корисна розвага, відволікає від хвороб, дарує надію на тільки хороше та добре у житті.

Так і сталося. Коли один із білетиків «Лото-Забава» виявився переможним, дружина ледь не задушила свого чоловіка в обіймах. Тепер подружжя Брагаренко збирається купити квартири своїм двом синам у Приморському районі Одеси. Грошей вистачить!

А гра продовжує дарувати сюрпризи і ставити рекорди. Минулої неділі в «Полюванні за грошима» особливо щасливим виявився Олександр Васильович Митровцій із Закарпаття. Він зіграв у «Забаву» вперше, був запрошений до студії, опинився в секторі, який брав участь у «Полюванні за грошима». Саша (так просто представився він глядачам) назвав літеру «К» – першу літеру імені своєї доньки Каміли, й виграв 200 000 гривень! Буває й так, дива, та й годі! Минулий 634 тираж «Забави» знову став рекордним по кількості переможців у «Забаві плюс». П’ять гравців із Кривого Рогу, Києва, Луганська та Дніпропетровська (двоє) виграли по 100 000 гривень, а це означає, що й у ці українські родини «Забава» принесла радість та достаток. «Лото-Забава» – це лотерея переможців, про яких можна розповідати безкінечно. Бо кожного тижня вона народжує їх майже півмільйона! Зробимо паузу на тиждень та ще раз звернемо вашу увагу на фантастичний, дивовижний, космічний джек-пот лотереї рекордів. Вже наступного тиражу він складатиме 10 000 000 гривень!

Я.ГРАВЕЦЬ

 

Поділитись:
4 вересня 2011
Ми у Viber!