0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Паджеро Спорт – авто вашої мрії!

Ви подивіться, які класні авто виграють у «Лото-Забава» переможці святкової акції «Прямуй до мрії!», присвяченої 12-річчю лотереї! Щасливчики, пестунчики долі – інакше цих гравців і не назвеш. На жаль, до телестудії, де на них чекають красені-автомобілі, вони не поспішають. А так хочеться показати в газеті людей, які здійснили свої мрії завдяки «Лото-Забава».

Нарешті дочекалися на першого переможця акції Олександра Кисельова з Криму, з міста Бахчисарай. Виявилося, що він просто не зміг купити білети на потяг, щоб прибути на «Лото-Забава» вчасно, тому з’явився в студії лише цієї неділі. Сфотографувати пана переможця на фоні виграного авто «Міцубісі Ланцер Х» вже не судилося (студія ж не автопарк!), тож зробили фото на добру пам'ять із ключами від авто, хоча, як виявилося, переможець забирає виграш грошима – 150 000 чистими.

На жаль, не приїхала в студію друга переможниця акції пані Анастасія зі Львова. Якщо вже не можемо її показати, тоді хоча б представимо на словах. Ви пам’ятаєте, що 18 вересня вона виграла чудовий «Міцубісі ASX» (грошовий еквівалент призу 200 000 грн. чистими), від якого не можна було відвести погляд, – такий вишуканий, досконалий, привабливий! І ось цього красеня, омріяного тисячами й тисячами гравців «Лото-Забава» (був серед них, зізнаюся, й ваш кореспондент), виграла 27-річна пані. Чим саме вона так сподобалася Його Величності Випадку, ми не знаємо, але розпитали її по телефону й дізналися, що заміжня, що чоловіка звуть Русланом, що обидва вони займаються якимось малим бізнесом. Що грають у «Лото-Забава» близько 5 років, намагаються дивитися всі розіграші, якщо робота не заважає. Своє авто у них є, але: «Поруч із виграним «Міцубісі ASX» воно виглядатиме, м’яко кажучи, бідненько», – зізналася Анастасія. – «Чому не приїдете до студії?» – це було моє головне запитання. – «Ну, так складаються обставини», – була відповідь.

Звичайно, ми не маємо права звинувачувати наших переможців у небажанні приїздити до студії та виходити на майданчик «Лото-Забава». У них немає й не може бути ніяких зобов’язань перед ігровою аудиторією, все залежить від їхнього власного бажання. Просто дуже хочеться зустрічатися із щасливчиками, бачити їхні очі, чути радісні голоси, цікаві розповіді. Тож звертаємося до вас, майбутні мільйонери, переможці акцій, головні переможці конкурсів, – приїздіть до Києва, приходьте до студії! Це ж ваш єдиний шанс отримати всеукраїнську славу, й це ваш шанс довести всім невірам в Україні, що виграші дістаються звичайним простим людям із народу. Адже ми з вами всі разом робимо лотерею всенародною, разом створюємо можливості для того, щоб джек-пот «Лото-Забава» був таким великим, щоб виграшів різних категорій було ще більше, щоб призи акцій були ще привабливішими. Пам’ятайте про це, будь ласка.

Продовжуючи тему, кажемо велике спасибі щасливчикам із Черкаської обл., Миколі Зазовському та його дружині Тамарі, які виграли у 632 тиражі головний приз – 396 084 гривні! Дякуємо, що приїхали, вийшли на сцену й своїм прикладом, своєю удачею додали оптимізму десяткам тисяч таких же гравців, як вони, по всій Україні.

Минулої неділі розіграли вже третій приз святкової акції – потужний кросовер «Міцубісі Атлендер XL» (250 000 грн. чистими). Хоч як не хотіла розлучатися із цим красенем Лариса Руснак, а він таки дістався не їй. Авто виграла Ольга Ланцевіцька з Євпаторії, мамуся 5-х дітей і вже чотирижди бабуся!

Наступної неділі, 2 жовтня буде розіграний й обов’язково виграний останній приз акції «Прямуй до мрії!» – автомобіль «Міцубісі Паджеро Спорт» (грошовий еквівалент призу 300 000 грн. чистими!), найдорожчий з усіх автомобілів, які розігрувалися в історії лотереї! Що сказати про цей автомобіль. Мало знайдеться в світі людей, які не мріють стати власниками такого авто! В ньому втілені всі найсучасніші технології, його дизайн не має жодних вад, а його надійність вже стала легендарною. Залишається лише побажати кожному з вас удачі, панове читачі, нехай вам пощастить у чесному змаганні за цей чудовий приз від «Лото-Забава»!

Купіть 5 білетів на 634 тираж лотереї та зареєструйте окремими SMS-повідомленнями усі 5 додаткових ігрових комбінацій, які є в кожному акційному білеті, відіславши їх на короткий номер 330 до 19:00 цієї суботи. Пишіть у SMS-повідомленні тільки восьмизначний номер і нічого більше!

Останній розіграш пройшов як завжди цікаво. Відзначимо відразу п’ятьох головних переможців «Забава Плюс», суму виграшу головного переможця «Великої гри» – майже 420 000 гривень, і вдале полювання за грошима в студії Володимира Горілика з Сумської області.

Якщо ви вже перевірили свої лотерейні білети «Лото-Забава» 633 тиражу, і у вас є невиграшні білети, не журіться, а краще пошукайте кращу долю в конкурсах газети (стор. 3). Не виграли у «Великій грі» – зіграйте в «Щасливий шанс». Не виграли в «Забава Плюс» – зіграйте в «Забава плюс Азарт». Подаруйте друге життя своїм невиграшним білетам, виграйте 500 гривень у конкурсах газети! А переможці минулого тижня знайдуть свої прізвища або телефони на стор. 9.

Я. Гравець

 

Поділитись:
4 вересня 2011
Ми у Viber!