0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Футбол і кохання в нових лотереях «ШВИДКОГРАЙ»

У суботу в Києві відбулося урочисте відкриття оновленого, перебудованого за сучасними стандартами стадіону, на якому проходитимуть матчі ЄВРО-2012. Неординарна подія, на яку з нетерпінням очікували мільйони уболівальників футболу, стала важливим кроком нашої країни на шляху до великого спортивного свята, в якому наша збірна, дуже хочеться вірити, зіграє свою помітну роль.

Ну а поки ми плекаємо надії на майбутні перемоги наших хлопців, оператор державних лотерей МСЛ робить свою важливу справу з метою підтримки спорту й фізкультури в Україні. В умовах проведення миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ» чітко сказано, що ці державні лотереї мають за мету здійснення відрахувань на благодійну допомогу, включаючи підтримку розвитку фізичної культури, спорту та спорту інвалідів в Україні.

І як приємно, що саме зараз, майже день у день відкриття оновленого столичного стадіону та напередодні великих футбольних баталій ми презентуємо вам, шановні азартні читачі, нову державну миттєву лотерею  з символічною назвою - «Футбольний тріумф»!

 Хочеться, дуже хочеться, щоб наступного літа наша збірна святкувала футбольний тріумф на ЄВРО-2012. А ви, панове гравці, можете стати тріумфаторами миттєвої лотереї «Футбольний тріумф» вже сьогодні!

Для того, щоб святкувати свій тріумф вам не потрібно чекати майже рік, адже нова миттєва лотерея вже в продажу, й у вас є всі шанси вигравати й святкувати перемогу!

  Звичайно, найбільший тріумф та радість гарантують два величезні виграші по 250 000 грн., які разом складають півмільйона гривень! Та хто із вас, скажіть чесно, не погодиться порадіти виграшу 20 000 грн. або 10 000 грн.?! Таких призів у виграшній закладці першої серії білетів є шість. Та в рази більше інших призів, кожен із яких стане вашим, нехай і невеличким, та все ж тріумфом у лотерейній грі, в новій миттєвій лотереї «Тріумф футболу»!!! Детальні умови гри дивіться тут .
У назві цієї статті йдеться не тільки про футбол, а ще й про кохання. Й не випадково. Ми раді вітати вас із ще одною НОВИНКОЮ - миттєвою лотереєю із сімейства «ШВИДКОГРАЙ» під назвою "Сонечко кохання”.

Нехай на дворі осінь, а у вас гарний настрій і одвічне бажання кохати. Ми впевнені, що нова миттєва лотерея із ніжною назвою «Сонечко кохання» допоможе вам помолодіти років на двадцять та відчути себе коханими й закоханими. Достатньо лише одного погляду на невеличкий, але дуже симпатичний лотерейний білет «Сонечко кохання», щоб відразу закохатися в цю гру й побажати собі щастя виграшу.

 Гра проста (до речі, й дешева, білет коштує 2 грн.): необхідно стерти захисний шар з ігрового поля білета. Якщо знайдете два однакові символи в одному рядку під зображенням сердечок, - отримаєте право на грошовий виграш, який вказано під написом "ПРИЗ" у цьому рядку. Детальні умови гри дивіться тут .
  Грайте й вигравайте! Кохайте та будьте коханими!

Поділитись:
8 вересня 2011
Ми у Viber!