0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри» дарує останні додаткові шанси!

Призова Акція лотереї «Володар гри» під назвою «Додатковий шанс», яка розпочалася майже чотири місяці тому, наближається до останнього фінального етапу, до третього розіграшу цінних призів. Він пройде в суботу 29 жовтня в студії «ХТО ТАМ».

Ми сповіщаємо про цю подію начебто зарано, попереду майже 2 тижні. Проте, давайте згадаємо умови участі в акції – ви маєте встигнути не лише зіграти в миттєву лотерею «Володар гри», а ще й зробити так, щоб ваші невиграшні білети потрапили на розіграш. А для цього потрібен певний час.

Призова акція «Додатковий шанс» дарує друге життя всім білетам миттєвої лотереї «Володар гри», в яких не знайшлося миттєвих виграшів. Не викидайте свої невиграшні білети на смітник, а краще виграйте цінні призи, як це вже вдалося зробити переможцям трьох попередніх трозіграшів. На вас чекають 30 вентиляторів, 10 МП3 плеєрів, 5 фотокамер та головний приз – 25 000 грн.!

Для набуття статусу учасника Акції гравець повинен на зворотному боці лотерейного білета «Володар гри», який виявився невиграшним, розбірливо зазначити у вказаних місцях наступну інформацію:

– власне прізвище, ім’я та по батькові;

– номер контактного телефону із зазначенням коду оператора мобільного зв’язку (для мобільних телефонів) або населеного пункту (для стаціонарних телефонів мережі «Укртелеком»);

– адресу місця проживання.

Цей білет треба вкинути до спеціальної акційної скриньки (яку бачите зараз) на точці розповсюдження. Всі білети, які накопичуються в скриньках, потраплять до центрального офісу МСЛ та візьмуть участь у розіграші призів.

Чим більше ваших білетів візьмуть участь у призовому розіграші, тим більше ви маєте шансів на виграші!

 

Поділитись:
8 вересня 2011
Ми у Viber!