0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ось такий він – справжній щасливчик

Хочете знати, який він – справжній стовідсотковий щасливчик? Будь ласка, представляємо вам Інну Тамуз із Фастова Київської області. У свої 17 років вона встигла (загинаємо пальці): закінчити школу, вступити в медичний коледж і вже майже його закінчити, вдало вийти заміж, народити сина, виграти в лотерею 100 000 гривень!

Навчитися такій вдачі неможливо, це ясно – з нею треба народитися. Отже маємо справу із справжнім талантом, із самородком – із винятково щасливою людиною. Яка, до речі, про себе так і не думає, а розповідає про своє життя, начебто інакше воно й скластися не могло. Ну що ж, мабуть, у щасливої Інни таки й не могло!

Тепер все по порядку й детальніше. Фастів, хто не знає, це невеличке передмістя Києва, доїхати до столиці на електричці можна хвилин за 30. Більшість фастівчан так і роблять, тому що працюють у Києві. Коли Інна закінчила 9-й клас, а було їй тоді лише 14 років, то й вона подалася до столиці й вступила до медичного коледжу №3, який вже скоро закінчує. Проте, й у рідному місті молодиця займалася важливою справою – шукала нареченого і, не сумнівайтеся, швиденько знайшла та вийшла заміж за парубка Андрія. Справа молода, й у належний час народився в них син, якого назвали, як батька – Андрієм. А сталася ця історична подія лише місяць тому, тож, коли ми розмовляли по телефону, в нашу розмову постійно намагалася втрутитися маленька людина, яка про своє щастя точно ще нічого не знає, але вже щаслива, така щаслива, що ми з вами можемо лише по доброму позаздрити!

Про виграш. Ним Інна, треба бути точними, зобов’язана Андрєві старшому. Той працює в службі безпеки в магазині «Екомаркет». Звичайно, є в нього колеги, й коли останнього разу хлопці отримали аванс, всі разом вирішили пошукати щастя в лотереях. Далеко ходити не довелося – лотерейна розкладка просто в магазині. Підійшли гуртом і давай грати в різні миттєві лотереї «ШВИДКОГРАЙ». Весело, із жартами, аж поки Андрій не виграв у «Справжнє золото» 100 000 гривень! Тут жарти й закінчилися, бо гравці сторопіли. Звичайно, більше за інших був шокований сам Андрій, такого повороту подій він не очікував. Про виграш дізналося начальство й винуватець події був достроково відпущений з роботи додому.

Інна, дізнавшись про лотерейну удачу в телефонній розмові, чоловікові, звичайно, не повірила. А коли той приніс і показав лотерейний білет (той самий, який бачите ви), довелося повірити. На виграні гроші молоде подружжя вирішило купити своє перше в житті авто.

Як завжди, нам було приємно спілкуватися з переможцем (виграш оформили на Інну), як завжди, ми побажали щасливчику здоров’я та нових удач. Бажаємо того самого й вам, панове читачі. Грайте в «Справжнє золото», знаходьте серед ваших номерів виграшні та отримуйте призи. Грати просто, вигравати любо – була б лише на вашому боці удача!

 

Поділитись:
15 вересня 2011
Ми у Viber!