0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Що означає виграти по-королівськи

Що означає виграти по-королівськи? Дуже просто – виграти в «Королівську 7»! Лотерея з родини миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ» дає можливість відчути себе дуже поважною персоною. Якщо зумієте виграти 100 000 гривень, то мимоволі розправите плечі, піднімете голову й будете виглядати гордо та незалежно, як члени королівської родини.

Я не бачив, не знаю, чи саме так виглядає зараз 38-річна киянка пані Ольга, яка нещодавно виграла один із максимальних призів цієї лотереї. Ми спілкувалися по телефону, тож не беруся нічого стверджувати, але впевнений, щасливий голос переможниці дає підставу для припущення – щось королівське в ній зараз таки з’явилося (а може, було завжди?). Хочу вибачитися перед пані Ольгою за те, що, виконуючи свою роботу, я відволікав її від роботи по обслуговуванню пересічних громадян. (Поясню, що Ольга працює в торгівлі, годує людей хачапурі та кавою-эспрессо, й поки ми говорили, вона встигла обслужити кількох клієнтів.)

Зазвичай ми намагаємося дізнатися у переможців про якісь цікаві деталі, незвичайні збіги, дізнатися про їхній ігровий стаж та уподобання. Пані Ольга розповіла, що до кола азартних гравців вона не належить, але білети миттєвих лотерей іноді купує. За правило, приносить їх додому, щоб пограти-постирати разом із вже дорослими доньками, 18-річною Кароліною та 16-річною Вікою.

Цього ж разу було дещо інакше. Сонячної теплої суботи Ольга не працювала й насолоджувалася останнім теплом осені. Гуляла по Києву не на самоті, а… з другом. Ненароком підійшли до лотерейного кіоску на Шулявці, й чоловік захотів подарувати Ользі лотерейний білет. Лотерею вибрала вона сама – сподобався красивий білет, якого ще ніколи не бачила, та й назва шикарна – «Королівська 7»!

Стирати на точці продажу не стала, занесла додому, а сама поїхала на дачу. Стирали щасливий білет та знайшли в ньому 100 000 гривень її дівчата. Відразу зателефонували мамі, вона, як це водиться, спочатку не повірила, лише коли повернулася та сама впевнилася у виграші, відчайдушно зраділа, 100 тисяч для її сім’ї – це дуже великі гроші!

Дівчатам на навчання, на одяг, собі на жіночі дрібнички піде частка виграних грошей. Значна частка – Ольга вже вирішила – на лікування якоїсь хворої дитини, можливо, з наслідками поліомієліту. А що залишиться, покладе в банк.

Чи буде випробовувати удачу в майбутньому? «Неодмінно, – каже пані Ольга,– тільки виграш у лотерею дає шанс пожити якщо не по-королівськи шикарно, то, принаймні, красиво й безбідно».

 

Поділитись:
15 вересня 2011
Ми у Viber!