0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Свято на колесах

У святковій акції на честь 12-річчя «Лото-Забава» виграно перший автомобіль!

Такого цікавого та яскравого авто-шоу ще знала студія «Лото-Забава». Не один, а відразу два новеньких класних автомобіля всесвітньо відомої марки «Міцубісі» опинилися в просторі знімального майданчика минулої неділі під час першого святкового розіграшу на честь 12-ї річниці лотереї бінго. Автомобільна феєрія призових тиражів під назвою «Прямуй до мрії!» розпочалася!

І розпочалася вона виграшем автомобіля однієї з найпопулярніших моделей – яскраво-червоного «Міцубісі Ланцер Х». Саме про таку машину мріють мільйони українців і серед них, як виявилося, Лариса Руснак! Ви бачили, як світилися очі ведучої розіграшів «Лото-Забава», коли вона підійшла до прикрашеного великим червоним бантом авто, як ніжно вона дивилася на цей чудовий витвір японського автопрому, навіть не втрималася й прилягла на капот машини, ніжно обійнявши її обома руками. В ту мить пані Лариса плекала таку саме надію, як і тисячі гравців по всій країні, адже вона, як і ви, панове, як і ваш кореспондент також бере участь в акції «Прямуй до мрії!», вона також придбала 5 акційних білетів на 631 тираж лотереї і дуже сподівалася на свою удачу. Як кожен із нас!

А удача зробила свій вибір на користь 58-річного водія з Криму, жителя Бахчисараю пана Олександра. Щасливчик поки що не наважився назвати свого прізвища, але в розмові по телефону пообіцяв, що приїде до студії з кимось із дітей (їх у нього троє) і тоді ми зможемо вільно поспілкуватися й задати свої запитання.

Тож, перший акт святкової акції відійшов у минуле (за винятком поздоровлення першого переможця), і вже розпочався другий акт, наступний етап свята на колесах. Цього тижня наші погляди та наші мрії будуть прикуті до блакитно-металевого красеня-кроссовера «Міцубісі ASX», який так блискавично та несподівано з’явився в студії «Лото-Забава» наприкінці минулої гри. Наступного разу він займе почесне місце «Ланцера», а інтригу акції продовжить та підсилить новий, ще дорожчий автомобіль - «Міцубісі Аутлендер XL».

Свято на колесах продовжується, а тим часом продовжується й звичайний хід подій «Лото-Забава», народжуються все нові й нові щасливчики у «Великій грі», «Забава Плюс», «Полюванні за грошима». Минулої неділі прозвучали величезні цифри, які так чудово характеризують найпопулярнішу лотерею країни – за час проведення лотереї виграно вже більше одного мільярду семидесяти трьох мільйонів гривень! Щотиражу переможцями у різних категоріях виграшів стають понад півмільйона гравців!

І минулий розіграш не став виключенням. Головний переможець «Великої гри» виграв понад 350 тисяч грн., 3 учасника «Забава Плюс» виграли по 100 тисяч грн., а в студії виграшем 200 тисяч грн. відзначилася гравець жовтого сектору донетчанка Олена Войницька.

Пораділи ми також за «стотисячницю» позаминулої «Забави Плюс» Лілію Онищенко з Маріуполя.

Тож, переможна карусель крутиться швидко й не зупиняється а ні на тиждень. Наступного тижня буде також весело й виграшно, граємо, сподіваємося, виграємо!

 

Поділитись:
12 вересня 2011
Ми у Viber!