0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Щотиражу дорожчають призи!

Другий приз, святковій акції на честь 12-річчя «Лото-Забава» виграно! «Міцубісі ASX» (200 000 грн.) минулої неділі виграла пані Анастасія зі Львова. Спробували додзвонитися – не вийшло, сподіваємося зустрітися в студії 25 вересня.

Третій приз, «Міцубісі Аутлендер XL» ( 250 000 грн.) склав на Ларису Руснак настільки сильне враження, що Анатолію довелося силою відтягувати бідолаху від красеня-автомобіля. Проливати сльози поки що зарано, адже авто буде розігране цієї неділі, й виграти його може хто завгодно, хоча б і пані Лариса!

Нагадаємо вам, шановні читачі, як взяти участь в акції та виграти «Міцубісі Аутлендер XL». Придбайте 5 акційних білетів «Лото-Забава» вартістю від 10 до 16 грн. на 633 тираж. Відішліть (зареєструйте) SMS-повідомленням по короткому номеру 330 хоча б один номер додаткової ігрової комбінації з 8 цифр, який знайдете внизу білета. Зареєструєте окремими SMS -повідомленнями всі 5 комбінацій – отримаєте 5 шансів на виграш. І обов’язково будьте готові швидко, протягом 20 секунд відповісти на дзвінок зі студії приблизно о 10 годині ранку 25 вересня, коли пройде жеребкування акційних послань і розіграш авто.

Мрії гравців збуваються, ми це знаємо. Мрії збуваються навіть у тих, хто зіграв вперше в житті, як одесит Олександр Злуняєв.

 

Він просто зайшов до нового «ЛОТО Маркету» на вулиці Валентини Терешкової й попросив продати білет лотереї. «Якої саме?» - запитав продавець. - «Ось цієї, «Лото-Забава», - сказав пан Олександр, подивившись на рекламні плакати та обравши гру, яка сподобалася. Продавець умовив покупця придбати не один, а 5 акційних білетів. І став винуватцем дива – Олександр знайшов виграші в 3-х білетах, у 3-х номерах «Забава Плюс»: 2 грн., 250 грн. та 100 000 грн.!!! Звичайне лотерейне диво.

 

Поділитись:
19 вересня 2011
Ми у Viber!