0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Борець-професіонал виграв сутичку з рекордним джек-потом!

29 жовтня в 1061 тиражі «МЕГАЛОТ» був зірваний найбільший джек-пот в історії лотереї, та й взагалі в історії всіх лотерей МСЛ! Гравець зі Львова виграв майже 14 000 000 гривень! В один  чарівний день це, звичайно, повинно було статися, але коли трапилося насправді - наче вибухнула бомба! Нібито впав інформаційний снаряд величезного калібру, та ще й як прицільно ліг - майже в одну і ту ж воронку від щойно, буквально напередодні розірваного снаряда - виграшу найбільшого джек-поту в історії «Лото-Забава» - 10 000 000 гривень!

 Треба відзначити, що Україні відгукнулася на події цілком адекватно, в тому сенсі, що обидва виграшу отримали широкий розголос і, в принципі, дуже позитивний відгук у ЗМІ. Може бути, перш за все, тому, що обидва переможца, обидва лотерейних мультимільйонера не посоромилися вийти на люди і взяли участь у прес-конференціях разом з керівництвом компанії МСЛ. Обидві прес-конференції пройшли в агентстві УНІАН в досить теплій, дружній атмосфері.

Олегу 38 років, він одружений, має двох дітей, 10-річну дочку і 18-річного сина, працює агентом зі страхування. Його біографія незвичайна: з дитинства займався вільною боротьбою, в кінці 80-х вигравав юнацькі та юніорські першості України та СРСР, а в 90-му отримав запрошення виступати за німецький клуб і поїхав жити до Німеччини, де провів цілих 15 років. А потім повернувся додому, каже, що на батьківщині все-таки краще, тут він відчуває себе по-справжньому вдома. Але його близькі (мама, батько і сестра) живуть у Німеччині. Влаштовані вони добре, от тільки мама тяжко хворіла, а сестра ніяк не може назбирати грошей на власну квартиру.

Будучи за кордоном, Олег почав вести бурхливе азартну життя - купувати лотерейні квитки.   Таким чином, можна вважати його гравцем-ветераном. На початку 2000-х він повернувся до Львова, а в 2001-му з'явився «МЕГАЛОТ». Не так давно мама у телефонній розмові сказала синові, що у неї є передчуття великого виграшу, хтось в їх сім'ї повинен виграти величезні гроші. І наполегливо рекомендувала Олегу грати в числову лотерею з великим джек-потом, в Україну. У них з мамою завжди були дуже близькі родинні стосунки, і Олег повірив маминому передчуттю.

 Олег зіграв три тиражу поспіль на одні й ті ж комбінації чисел, одними і тими ж картками. Примітно, на які числа Олег робив ставки. Це дні народження - його самого і практично всіх його родичів, від найближчих до двоюрідних братів і сестер. А число 40, наприклад, вийшло внаслідок складання двох дат народження, сина і дочки, 12 і 28.

 Ну що ж, свою сутичку з рекордним джек-потом борець-професіонал виграв! Думаєте, він тут же кинув грати? Нічого подібного, навпаки, тільки тепер вони з Вікою (дружиною) грають разом.

Поділитись:
7 листопада 2011
Ми у Viber!