0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Боролася до кінця. І не шкодує!

 

Несподіваним розподілом призових місць (відповідно сумам виграшів) закінчився минулий розіграш квартирної лотереї «ХТО ТАМ». Фіналіст гри Тетяна Романюк (з м. Луцька) посіла лише третє місце, пропустивши вперед Андрія Гайдамаху ( Тернопіль) та Людмилу Селезньову (Артемівськ Донецької обл.). Несправедливо!- скажете ви, й будете праві зі свого боку. Справедливо!- скажу я, й також буду правий, зі свого боку. Ви - тому що, Тетяна Анатоліївна, мабуть, більш за всіх учасників розіграшу заслуговувала на милість долі. Я – тому що, лотерейна справедливість – це зовсім окрема річ, яка немає нічого спільного з справедливістю в звичайному розумінні слова.

 Разом із чоловіком-інвалідом та 17-річним сином вона живе в гуртожитку й мріє про власне житло, молить Бога про допомогу. Можливо, ця допомога прийшла у вигляді запрошення на розіграш «ХТО ТАМ»? Але в ході гри треба було ще дійти до фіналу, й це пані Тетяні вдалося, та підібрати ключ до квартири. А цього, нажаль, не сталося, хоча вона героїчно витратила обидві спроби, віддавши в жертву половину виграної суми. Саме за таких обставин головний переможець і посів третє призове місце.

  • Нічого катастрофічного не сталося,- заспокоїла мене пані Тетяна, коли я висловив їй своє співчуття. Буду грати далі ще азартніше, буду купувати більше білетів, що приїхати до студії та знову боротися за квартиру. Все одно інших шансів на своє житло у нас немає.

Ось такі вони, гравці «ХТО ТАМ» - рішучі та настирливі у своєму прагненні до перемоги. Хвала їм та слава!

Такими ж рішучими та ще й вдалими виявилися цього разу учасники інтерактивну «Алло, хто там?». Всі три до дзвона зі студії були результативними, всі три учасники конкурсу були уважні та виграли гроші.

Склад уболівальників - переможців конкурсу «5+», як ви помітили, був послаблений через складні погодні умови, тим більше шансів виграти  ноутбук мав кожен із активних гравців. А переміг киянин Микола Громовий, гравець з великим стажем, справжній фанат «ХТО ТАМ».

Я.Свій

Поділитись:
9 лютого 2012
Ми у Viber!