0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Великий виграш – завжди приємна несподіванка!

 

Про переможців миттєвих лотерей «ШВИДКОГРАЙ» ми сьогодні будемо розповідати на прикладах реальних виграшів у лотереях «Свято грошей» та «Подвійний шанс». Нам вдалося взяти інтерв’ю у двох везунчиків, один з яких дозволив назвати в газеті своє прізвище, а другий побажав залишитися інкогніто. Ну нічого, для нас важливо показати, як саме виграють великі гроші в миттєвих лотереях МСЛ.

Пан Валерій, який мешкає в Запоріжжі, виграв максимальний приз миттєвої лотереї «Свято грошей» - 250 000 гривень!Давайте разом подивимося на реальне ігрове поле щасливого білета. У грі 1 серед трьох «Виграшних символів» є «Золотий злиток», і такий саме ігровий символ пан Валерій знайшов під написом «Ваші символи».  Ви розумієте, які емоції він пережив у ту незабутню мить удачі, коли зрозумів, що виграв 250 000 гривень. То було й щире здивування, і несамовита радість.

- Я граю в лотереї МСЛ кілька років, - розповів Валерій. - Щотижня купую 2 білета «Лото-Забава» і один білет миттєвої лотереї, віддаючи перевагу найдорожчим 10-ти гривневим, тому що моя мета – виграти великі виграші. А ось пощастило виграти чверть мільйона – і я зніяковів, ще не придумав, як буду їх витрачати. Можливо, залишу гроші в банку, щоб зростали й стали моїм капіталом у старості.

Серйозні наміри у переможця, й мабуть, багато гравців розділяють його думку щодо використання значної суми виграшу. Взагалі це завжди не таке вже просте завдання – витратити виграш із розумом, із максимальною користю. Тому всім постійним гравцям бажано думати про це, готуватися до виграшу, щоб не застав зненацька. Хоча, великий виграш в лотерею – це завжди приємна несподіванка!

У другого сьогоднішнього героя проблем із витратами виграної суми немає, тому що вона не така велика. В миттєву лотерею  «Подвійний шанс» одесит Орест Іванович Островський виграв 20 000 гривень. Втім, це максимальний приз 2-гривневої лотереї, однієї з найдоступніших у сімействі «ШВИДКОГРАЙ». Гравець-ветеран щотижня витрачає на гру в різні лотереї МСЛ кілька десятків гривень, адже він купує білети «Лото-Забава», «ХТО ТАМ», постійно грає в миттєві лотереї. Запитую, чи не забагато витрачає?

- Саме стільки, скільки можу собі дозволити, - була відповідь. - Великих виграшів до цього часу не було, але малі та середні доволі часто, тож частина витрат повертається. Я вважаю, що за кожне задоволення треба плати якусь ціну, а лотерейна гра для моєї родини – це улюблена розвага, наше азартне хобі, це те, що дарує нам радість та надію на диво. Хіба цього мало?!

Представляємо вам білет лотереї «Подвійний шанс» та реальне ігрове поле щасливого білета пана Ореста. Два однакові ігрові символи – два діаманти принесли гравцю 20 000 гривень!

Дякуємо щасливчиків миттєвих лотерей МСЛ за інтерв’ю та бажаємо нових перемог! Таке саме побажання – удачі та виграшів усім вам, шановні читачі!

П.ЖВАВИЙ

Поділитись:
9 лютого 2012
Ми у Viber!