0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Лото-Забава» 110 мільйонерів!

 

Тільки купуючи лотерейні білети, реєструючись в акціях, беручи участь в інтерактивних конкурсах, можна виграти й відчути себе переможцем у цьому житті. Істина дуже проста, і той, хто має намір перевірити її на практиці, повинен зробити теж простий вчинок – купити білет, зіграти. Та чомусь для багатьох людей це дається так важко. Чому? Причини різні, а результат завжди один: не купив білет – відібрав у себе шанс на виграш.

Дати собі шанс – ось і все, чого від нас чекає Господиня Удача. Дати собі шанс на виграш у святковій акції «Мільйони на свята!» цього тижня означає:

купити 5 акційних білетів на 654 тираж «Лото-Забава»(вартістю від 10 до 16 грн.) та зареєструвати додаткові ігрові комбінації білетів окремими SMS-повідомленнями по номеру 330 протягом тижня - до 19:00 суботи 18 лютого. І не забути підняти слухавку, коли до вас зателефонують зі студії в неділю, 19 лютого, запитають, чи ви брали участь в акції та запросять у гості на урочисту церемонію вручення пам’ятного сертифікату.

Знаю, що скажуть на ці слова про шанси на перемогу гравці-ветерани. Вже чую їхні незадоволені голоси та відчуваю їхнє щире обурення: «Якби все було так просто, ми б давно стали мільйонерами!» Ветерани праві – велика удача приходить не до кожного завзятого гравця. Але погодьтеся, шановні, що вона ніколи не приходить до того, хто в лотерею не грає. Тому девіз «Виграє той, хто грає!» в будь-якому разі є беззаперечним.

Немає сумніву, що ветерани, за яких вся наша редакція вболіває особливо гаряче, звернули увагу на стаж гри першого переможця святкової акції та… засмутилися. Як це бувало вже не раз, удача прийшла до початківця, випадкового гравця, який лише втретє в житті купив лотерейні білети. І виграв 1 000 000 гривень! Мешканець столиці Олександр Лебедєв отримав у студії «Лото-Забава» чек на виграний мільйон гривень і розповів, яким чином став героєм акції «Мільйони на свята!».

  

- Лише два тижні тому я вперше в житті купив білети «Лото-Забава». До цього кілька разів випадково грав у миттєві лотереї. Чому зненацька вирішив зіграти в «Лото-Забава»? Навіть пояснити не можу, щось «пробило», щось підказало – потрібно зіграти. Можливо, сама життєва ситуація. Ми з дружиною та двома дітьми, 10 років і 5 місяців, живемо у її батьків. У нас дуже гарні стосунки, я з тещею завжди знаходжу спільну мову, вона нам дуже допомагає, але три покоління в одній квартирі – це занадто. Ми давно та безплідно думаємо про власне житло, нещодавно навіть  поїхали дивитися новобудови. Теща запитувала: «Навіщо, грошей все одно немає?!» А через тиждень я купив 10 білетів «Лото-Забава». Про цю гру, звичайно, дещо знав, інколи дивився розіграші, тож розумів, як грати, закреслювати лінії. Але з першого разу взагалі нічого не виграв, проте, вирішив грати далі, й з другої спроби виграв 280 гривень.  Прийшов за виграшем й вирішив купити 20 акційних білетів по 10 гривень. Розібрався в умовах акції, зареєстрував додаткові комбінації. А сам розіграш проспав, - якби дружина не дивилася гру та не почула дзвінок зі студії, плакав би наш мільйон. Я в ефірі тому й був сонний і млявий, що ледь прокинувся, коли вона підсунула мені в ліжко до вуха телефон. Але потім сон як рукою зняло!

П’ятому мільйонеру року і першому переможцю акції було особливо цікаво стати свідком жеребкування та визначення наступного переможця акції, шостого мільйонера року. «Ось воно як відбувається», - промовляв він, дивлячись то на великий екран у студії, на якому відображалося жеребкування ігрових комбінацій, то на ведучих, які з нетерпінням прислуховувалися до ефіру, чи відгукнеться щасливчик. Відгукнувся і виграв 1 200 000 гривень до Дня Закоханих! Черговим щасливчиком став мешканець Донецька. Ми зустрінемося з ним у неділю й дізнаємося про його шлях до перемоги.

А на кону наступного акційного розіграшу нова, ще більша сума – 1 400 000 гривень! Цей гігантський приз буде розіграний у неділю 19 лютого до Дня захисника Вітчизни. Привід поважний і сума відповідна. Не забуваймо, що це сума акційного додаткового призу, а в основному розіграші на кону мільйони гривень та вражаючий уяву джек-пот – 12 000 000 гривень!

Основний розіграш минулого 653 тиражу «Лото-Забава» закінчився виграшем відразу двох головних призів – за 3 горизонталі з 2-ма підковами та за 3 горизонталі з 1-ю підковою. І двічі злітали до стелі та, плавно кружляючи, падали на підлогу легкі, блискучі, різнокольорові частинки феєрверку на честь 6-го та 7-го мільйонерів року! Можна було б запустити ще один феєрверкіна честь народження 110-го мільйонера в історії «Лото-Забава»!

      

Виграє той, хто грає!Пам’ятаємо про це та граємо активно, азартно, емоційно, - на здоров’я та на удачу!

Я. ГРАВЕЦЬ

Поділитись:
15 лютого 2012
Ми у Viber!