0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Маму потрібно слухатися. Навіть коли тобі 32 роки!

 

Це сказано не взагалі, а з конкретного приводу. Якщо б син Ігор (Ігор Васильович Мирошниченко з м. Чигирин Черкаської обл.) прислухався до поради своєї мамусі, пані Тетяни, то вже б мав однокімнатну квартиру в столиці. Але він не прислухався, каже, що не почув, хоча майже вся студія чула, як Тетяна Іванівна давала сину пораду вибрати ключ №2. А він узяв ключ №4. За що й був покараний (звичайно, не мамою, а долею) – квартиру не виграв. Зауважимо, що квартира Ігорю потрібна: поки що він не одружений, живе разом із батьками, та чи кожна жінка захоче йти в прийми? Якби виграв квартиру в столиці, переїхав би до Києва та пошукав наречену в багатомільйонному місті. Доведеться відкласти цю справу до наступного запрошення на розіграш квартирної лотереї «ХТО ТАМ».

Ігор впевнений, що дочекається, адже він уже тричі грав у студії – у 2008, 2010 роках і минулої суботи, тому чому б не приїхати ще раз! У березні 2010-го Господиня Удача вже зупиняла його за один крок від квартири, подарувавши телевізор і домашній кінотеатр. Мама Тетяна також крокувала по ігровому майданчику – це було в 2008-му, коли тільки почала грати в «ХТО ТАМ». Тоді вона виграла комп’ютер і праску. До речі, всі виграні в лотерею призи й досі справно працюють, не підводять.

- Мама першою почала грати в лотерею, потім і я пристрастився, - розповів Ігор.- Вона й зараз купує білети «ХТО ТАМ» частіше за мене, взагалі вона азартніша.

- І моя сестра Валентина також завзято грає, та їй поки що не пощастило потрапити до студії, - додає пані Тетяна. А нам із сином, бачите, щастить. Якби він сьогодні мене послухав…

- А як Ви знали, що потрібно брати другий ключ?

- Я уважно слідкую за грою, веду статистику розіграшів, вона й підказала мені про ключ №2. Але ж це не стовідсотково, все могло бути інакше.

Проте, склалося саме так. Я запитав, на що збираються витратити 50 із лишком тисяч гривень мама та син, і вони дружно відповіли: «На ремонт будинку».

- Багато чого хочеться, - додала пані Тетяна. - І автомобіль хочеться. Все-таки дуже жалкую, що син не виграв квартиру!

Її заспокоювали, як могли, друг сина Євген із дружиною Віталіною. «Нам також квартира потрібна не менше, ніж Ігорю, будемо грати, можливо, й пощастить»,- казали вони. Рішення почати грати в лотерею «ХТО ТАМ» до них прийшло вже в студії, коли побачили на власні очі, що гра чесна, відкрита.

- Навіть не знаю, чому ми досі не купуємо лотерейні білети, адже й раніше знали про цю гру, про виграші Ігоря та Тетяни Іванівни, - поділилася враженнями Віталіна. - Лише сьогодні ми усвідомили, що втрачаємо. Я родом із Чигирина, чоловік із Донецької області, живемо та працюємо в столиці, а своєї квартири немає. То чому б не спробувати виграти в лотерею?!

Дійсно, чому? Що стримує, що заважає? Віталіні, Євгену, тисячам інших молодих сімей? Мабуть, просто немає звички купувати лотерейні білети. Треба її набувати, час грати в державну лотерею «ХТО ТАМ».

Звичайно, це звернення до новачків, а більшість із наших читачів – завзяті гравці-ветерани. Для вас, панове, давно не стоїть питання грати, чи не грати, вам лише трішечки не вистачає щастя, удачі. Тож бажаємо, щоб щастило, щоб вигравали запрошення до студії та були вдалі у виборі ключа від квартири. До зустрічі на розіграші «ХТО ТАМ»!

Я.СВІЙ

Поділитись:
15 лютого 2012
Ми у Viber!