0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйони чекають, гра кличе, акція триває!

 

Як і обіцяли організатори цієї безпрецедентної акції, призові суми зростають від тиражу до тиражу. Стартовий один мільйон гривень через тиждень перетворився на 1 200 000, а ще через тиждень збільшився до 1 400 000 гривень. Наступної неділі буде розіграно вже 1 600 000 гривень! В історії лотереї такі велетенські суми ще ніколи не розігрувалися додатково, таких коштовних призів ще ніколи не вигравали щасливчики-переможці акцій «Лото-Забава». Ну що ж, ваша улюблена гра вкотре приємно здивувала та порадувала вас, шановні любителі лотереї бінго, але цього разу дуже не ординарно – рекордними сумами виграшів!

У неділю ви не побачили в студії переможця другого акційного розіграшу Марата Аваляна з Донецька, який виграв додатковий приз до Дня закоханих, але його пам’ятний чек на суму 1 200 000 грн. на підтвердження цієї події на сцені з’явився, тож і ми зробили «фото-фіксацію» урочистого моменту – на пам'ять, для славної історії «Лото-Забава». Історією став уже й третій розіграш, присвячений Дню захисника Вітчизни. В ньому головний герой також знайшовся з першої спроби. З першого дзвінка зі студії. Це пані Ніна з Луганська. Сподіваємося, що життєві обставини дозволять цьому щасливчику приїхати до студії та покрасуватися з чеком на виграні 1 400 000 гривень.

Але ми з вами живемо не історією, ми люди активні, азартні, тому для нас куди важливішими є день сьогоднішній та завтрашній. Відтак, хочемо нагадати вам прості умови участі в дивовижній акції «Мільйони на свята!», щоб кожен із вас скористався шансами на додаткові призи космічного розміру, які все збільшуються та збільшуються кожного тижня. Попереду свято Масляної - веселе, сонячне зимове свято, з яким традиційно пов’язані розваги на свіжому повітрі, катання на санчатах, ковзанах та лижах і, звичайно, поїдання млинців! Ми не змогли відмовити собі в задоволенні показати на першій сторінці газети цих апетитних красенів, та ще й із червоною ікрою. І хоча не кожен із нас може дозволити собі такі смачні речі, помріяти можна й навіть корисно – для азарту! Ми ж говоримо про Масляну в розрізі лотерейної гри, призової акції, де на кону 1 600 000 гривень. Якщо зумієте виграти цю суму, тоді зможете їсти млинці з будь-якою заморською ікрою!

Четвертий акційний тур уже розпочався. Придбайте 5 білетів 655 тиражу вартістю від 10 до 16 грн. та вчасно зареєструйте окремими SMS- повідомленнями8-значні додаткові ігрові комбінації, які знайдете в нижній частині білетів, по номеру 330. Починаючи з 19:00 суботи 18 лютого - до 19:00 суботи 25 лютого ваші реєстрації формують базу унікальних ігрових комбінацій, які є в білетах 655 тиражу, разом із номерами ваших телефонів. Точно о 19:00 цієї суботи база поточного тиражу буде закрита й наступної секунди буде відкрита нова база 656 тиражу.

Шановні гравці, ще раз робимо наголос на правилах гри. Реєструйте унікальні ігрові комбінації з ваших лотерейних білетів 655 тиражу вчасно, тобто до 19:00 цієї суботи! Комп’ютер не знає, комбінацію якого тиражу ви зареєстрували, і якщо ви запізнитеся та зареєструєте ігрові комбінації після названої хвилини, тоді ваш номер потрапить до наступної бази. Але ви не отримаєте право на акційний приз, навіть якщо до вас зателефонують через тиждень, під час чергового розіграшу (4 березня), адже ви реєстрували ігрові комбінації попереднього тиражу! Тому будь ласка, будьте вельми уважні до ваших шансів стати мільйонерами! І не забувайте девіз «Лото-Забава» – виграє той, хто грає!

 

Поділитись:
22 лютого 2012
Ми у Viber!