0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Юля, наступного разу тобі пощастить більше

 Здається, саме такі слова говорили ведучі телерозіграшів державної лотереї «ХТО ТАМ» фіналістці останньої гри 27-річній Юлії Котляр, коли вона використала обидві спроби, але не зуміла виграти квартиру. Не тільки вони, а й усі присутні в студії співчували симпатичній, стрункій і тендітній Юлії. А вона по-чоловічомустійко, посміхаючись перенесла неудачу, й після закінчення гри із задоволенням дала інтерв’ю для лотерейної газети.

 

Можливо, Юлія так спокійно відреагувала на результат своєї гри, тому що поруч був чоловік Юрій, який кілька хвилин тому підтримав її намір відмовитися від половини виграної суми та використати другу спробу, щоб відкрити двері квартири під номером 344. Вони разом прийняли непросте рішення, і разом переживали неудачу, хоча зовні виглядали спокійними та задоволеними.

Звичайно, вони мріяли про квартиру в столиці! Сказати, що вона їм потрібна, це зовсім нічого не сказати. Три роки як одружені, працюють, планують народити діточок, але без своєї квартири це неможливо, адже зараз вони винаймають кімнату в трикімнатній квартирі, щось на кшталт гуртожитку.

- Це наша найболюча проблема, - каже Юлія, - і ми не знаємо, як її вирішити. Тому я кілька місяців тому почала грати в квартирну лотерею. Купую по 1-2 білети «ХТО ТАМ» на тиждень, реєструю просто на точці продажу. За цей час мені вдалося тричі купити білети із шансом на гру в студії. З третьої спроби викликали. Раділи страшенно, всіх родичів, друзів відразу сповістили. Чи розраховували на квартиру? Звичайно! Все розуміли, шанси підраховували, але дуже сподівалися на удачу. І вона була зовсім близько, лише обери вірний ключ…

У мене є улюблені числа, серед них 3, 5, а одиниця не моя, я б ніколи не обрала цей номер, - зізналася Юлія.

- Нічого, ми обов’язково приїдемо до вас ще раз і виграємо квартиру, - впевнено промовив Юрій. - У нас просто немає іншого шляху до своєї квартири!

Юрій працює продавцем у магазині, Юля - бухгалтером у банку, заробляють начебто непогано, але недостатньо, щоб назбирати на квартиру в досяжному майбутньому. Молоді люди повірили в лотерею «ХТО ТАМ», впевнилися в її чесності,й перший великий успіх, перші виграні гроші лише додали їм впевненості в тому, що лотерея допоможе здійснити мрію.

Юля була близьковід мети, і лише нелюбима одиничка підвела, та саме вона була вирішальною в цій грі, що довела традиційна процедура перевірки ключів у виконанні Ірини Фролової. Ірочка завжди з обережністю виконує ці свої обов’язки, неначе побоюється, що жоден із шести ключів не відкриє двері. Це завжди так забавно й смішно, адже ключі кожного разу ті самі, комісія розіграшу лише змінює номерки на них перед початком чергового розіграшу. При цьому самі члени комісії також не знають, який ключ підходить до замка, але він апріорі там є!

Вам буде цікаво побачити сьогодні фото, також пов’язане з роботою комісії розіграшу, зроблене під час рекламної паузи, перед початком конкурсу «Ліфт».

У цей момент комісія вже знає трійку учасників конкурсу й повинна залишити в грі лише їх імена, але розташування табличок на табло конкурсу має залишатися таємницею для всіх присутніх у студії, особливо для учасників гри, адже в цьому полягає інтрига конкурсу. Тому на площадку швиденько виносять спеціальну конструкцію, яка надійно закриває від очей публіки табло й членів комісії, які за хвилину-півтори виконують свою роботу й повертаються на свої місця. Конструкцію миттєво забирають, і коли гра поновлюється, ви бачите ігровиймайданчиктаким, яким він був до рекламної паузи.

 Взагалі, побувати в студії «ХТО ТАМ» буде дуже цікаво для кожного з вас, шановні друзі. Тому боріться за право потрапити на гру, реєструйтеся, купуйте по 5 білетів на тиждень, щоб стати учасником конкурсу «5 +», використовуйте всі шанси, які дарує вам ця унікальна лотерея МСЛ. Бажаємо вам удачі, й до зустрічі в студії «ХТО ТАМ»!

Я.СВІЙ

Поділитись:
22 лютого 2012
Ми у Viber!