0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Жінки хвилюються. Чоловіки готують подарунки!

 

У кожного з нас свої погляди на життя, свої уявлення про устрій світу та свої омани. Хтось вірить у прикмети, хтось звертається за порадами до ворожок, а хтось довіряє лише науковим доказам. Не будемо сперечатися, хто правий, знаємо лише, що прикмети іноді справджуються, ворожки інколи виявляються пророками, а наукові факти час від часу піддаються переосмисленню. Всяк плекає свою правду і по-своєму правий.  А життя тим часом підкидає нам приводи для роздумів та висновків, які кожен із нас повинен зробити сам, щоб у разі чого не перекладати відповідальність на когось іншого.

Скажімо, пані Ніна Базиляк із Луганська має підстави для того, щоб повірити в силу передбачення, у ворожбу. Приблизно 7 років тому вона за певних обставин втратила свій бізнес. Розумієте, в якому стані знаходилася, які тільки думки до неї не приходили. І захотіла вона дізнатися про своє майбутнє, з чим і звернулася до ворожки. І почула від неї такі слова: «Через 6-7 років ти важко захворієш. Якщо видужаєш, тоді невдовзі станеш багатою!»

Важку хворобу пані Ніна дійсно перенесла, видужала. А потім все думала, чи виповниться друга частина пророцтва? Якби вона тільки про це думала та очікувала від долі подарунків, то навряд дочекалася б. Але вона ще й грала в лотерею, давно улюблену нею «Лото-Забава». Грала, до речі, роками, ще до ворожби. І сталося диво, виповнилося те, про що попереджала ворожка, чого чекала від долі, на що сподівалася пані Ніна. 19 лютого вона стала переможцем третього розіграшу акції «Мільйони на свята!», виграла 1 400 000 гривень! Звання 8-го мільйонера 2012 року та 111-го мільйонера в історії «Лото-Забава» також дісталися саме їй.

 Що це насправді було – звичайне лотерейне диво чи втілення в життя пророцтва невідомої нам ворожки? Можливо, це закономірний підсумок багаторічних зусиль постійного гравця? Вирішуйте самі, шановні читачі. Лише майте на увазі, що на акційні тиражі пані Ніна останнім часом купувала навіть не по 5, а по 10 білетів «Лото-Забава» вартістю 10 грн.

А що стосується щасливих прикмет, про які ми часто говоримо під час акції, то й тут нашій переможниці є чим здивувати публіку: напередодні виграшу їй наснилося, ніби вона прибирає з городу добриво. А це, як відомо, вірна ознака скорого збагачення.

Одним словом, третя переможниця акції «Мільйони на свята!» дала нам чимало приводів для міркувань та різноманітних висновків. Один із них не підлягає сумніву в будь-якому разі: найкращі прикмети – це лотерейні білети «Лото-Забава»!

 Про щасливі прикмети, про тещ та млинці, про свято Масляної минулої неділі було сказано чимало. Ще б пак, саме до Масляної на кону додатково розігрувалися 1 600 000 гривень. Для ваших господинь! Четвертий приз акції виграла пані Олександра з Криму, й здається, дуже зніяковіла, ледь знайшла в собі сили, щоб відповідати на запитання ведучих. Ну нічого, згодом прийде до тями та розповість нам історію свого виграшу. Історію народження 9-го мільйонера 2012 року, 112-го в історії лотереї бінго.

А для нас сьогодні найважливіше донести до вас інформацію про п’ятий акційний розіграш, присвячений Міжнародному дню жінок 8 Березня. Розіграш пройде в рамках 656 тиражу «Лото-Забава», тож виграти в ньому ви можете лише в тому випадку, якщо придбаєте 5 або більше лотерейних білетів вартістю від 10 до 16 гривень саме 656 тиражу «Лото-Забава» та зареєструєте хоча б одну (а краще всі) додаткову ігрову комбінацію із цих білетів до 19:00 суботи 3 березня. Не пізніше! А в неділю 4 березня будьте готові відповісти на дзвінок зі студії, щоб отримати право на акційний приз – 1 800 000 гривень!

Знову стоїмо на порозі свята. Жінки хвилюються. Чоловіки готують подарунки. Панове чоловіки, свої найкращі подарунки ви можете зробити лише завдяки вашій улюбленій лотерейній грі «Лото-Забава». Пам’ятайте про це та поспішайте за лотерейними білетами!

Я.ГРАВЕЦЬ

Поділитись:
29 лютого 2012
Ми у Viber!