0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Завзяті щасливчики знову в центрі уваги.

 

 

Для мене це був ранок приємних зустрічей з добре знайомими гравцями в лотерею «ХТО ТАМ». Куди не поглянь - знайомі обличчя. Серед шести претендентів на квартиру – двоє, серед уболівальників, переможців конкурсу «5+» відразу декілька! Хто постійно, активно грає, хто не припиняє боротися за свою удачу навіть після того, як виграв квартиру, той обов’язково потрапить до студії «ХТО ТАМ» ще не один раз. Такий висновок я зробив для себе вже давно, а минулої суботи лише укріпився в ньому завдяки наполегливим та завзятим щасливчикам квартирної лотереї, які мріють «влучити в одну й ту воронку двічі».

Про кого, врештірешт, іде мова? Першим, кого я відразу впізнав, був Віталій Гошовський з Івано-Франківської обл., який 13 лютого 2010 року виграв квартиру. Тоді він запам’ятався всій Україні неординарним, артистичним виступом (епізод тієї гри публікуємо сьогодні разом із фото, яке зроблене минулої суботи). А через тиждень після виграшу квартири він знову потрапив до студії й виграв мобільний кондиціонер!

 - Потім я не кидав грати в «ХТО ТАМ» ані на тиждень, але удача начебто взагалі відвернулася від мене,- розповів Віталій.- Нарешті я знову тут. І я щасливий, хоча ноутбук дістався іншому гравцю.

Завдяки пам’ятному виграшу Віталій побудував власний будинок на Косівщині й відчуває себе впевнено та надійно. «Нічого не прогуляв, не пропив, живу по-розумному. Влаштовую гніздечко, куди зможу привести свою голубку»,- каже він. Водночас Віталія не полишає мрія стати артистом, він продовжує прориватися в шоу-бізнес. А тим часом закінчив Художній інститут та займається керамікою.

Ще один старий знайомий займав місце основного гравця під номером 6. Це Віктор Іванович Гурський із Коростеня Житомирської обл., який був головним переможцем квартирної лотереї в далекому вже вересні 2007 року. Цілих 5 років знадобилося панові Віктору для того, щоб отримати другу спробу виграти головний приз «ХТО ТАМ». Боровся, грав, плекав надію й таки майже дійшов до мети! В студію приїхав із двома красунями, донькою Христиною та онукою Євгенією, які щосили вболівали, переживали, допомагали.

  

А під номером один цього разу грала Людмила Асафатівна Вайсман із Горлівки, і була найжвавішою серед усіх учасників (достатньо подивитися на фото!).

- Як я хотіла приїхати, яка я була щаслива, коли мене запросили!- вона сплеснула руками, заплющила очі, а на обличчі написане щастя. - Я була тут півроку тому, й чомусь абсолютно вірила, що приїду знову. Ви бачили, мені лише трішечки не пощастило в конкурсі «Ліфт», а то б і квартиру виграла!

 

Зауважимо, що квартиру цього разу не виграв ніхто. Мав такі шанси Ігор Козка з Харківської обл., але першого разу обрав не той ключ, а на другу спробу не пішов. Хотів, усі це бачили, але дружина Валентина так голосно й владнокричала: «Ігоре, ні! Ігоре, ні!», що в чоловіка не вистачило сміливості їй заперечити. Я запитав головного переможця про плани на виграні 50 тисяч гривень, і знаєте, що він сказав? «Це мій подарунок дружині на 8 Березня».

До свята жінок залишаються лічені дні, тож усім чоловікам, які грають у «ХТО ТАМ», ми бажаємо удачі, великих виграшів, щоб і ваші жінки отримали на свято дорогі подарунки!

Я.СВІЙ

Поділитись:
29 лютого 2012
Ми у Viber!