0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сплати 5 – отримай 100 000!

 

Багата призова закладка із сотнями тисяч різноманітних виграшів. Чудове співвідношення ціни білета та максимального виграшу. Зрозумілі та прості правила гри. Красивий та яскравий вигляд. Такі привабливі властивості притаманні миттєвим лотереям, про які зараз піде мова. Це державні миттєві лотереї МСЛ із сімейства «ШВИДКОГРАЙ», які вже подарували численні виграші азартним гравцям у всіх куточках України. Про деяких щасливчиків, яких лотереї нагородили найбільшими призами, ми розповідали в газеті. Сьогодні презентуємо вам нові серії білетів: миттєвої лотереї «Гроші плюс гроші» (серію 02), та миттєвої лотереї «Золота 7» (серію 03).

Ми раді тому, що обидві лотереї вам сподобалися (інакше все закінчилося б на перших серіях білетів). І ми раді тому, що у вас з’явилися нові можливості вигравати гроші в улюблених лотереях. Адже кожна нова серія білетів лотереї – це нова закладка призів, це безкрайнє, неоране поле виграшів!

Саме з цієї причини хочемо акцентувати вашу увагу, насамперед, на таблицях призових закладок нових серій відомих лотерей. Перед вами, шановні гравці, не просто стовпчики цифр - це ваші потенційні перемоги, ваші майбутні виграші! Придивіться до них уважніше, й ви зрозумієте, які широкі ігрові горизонти перед вами відкриваються, які приємні миттєвості на вас чекають.

Лотерея-ветеран «Золота 7», яка вже пережила «два видання», виходила в світ двома серіями білетів, порадує вас новою, третьою серією. Той саме білет, ті самі прості правила: знайди в будь-якому із 7 рядків ігрового поля під зображенням пачок купюр цифру 7 та виграй суму, зазначену в цьому рядку під написом «ПРИЗ». Але скільки нових шансів на виграші! Море! (Знову таки, рекомендуємо поглянути на призову закладку.) Не пропустіть у своєму білеті рядок, в якому є символ монети ????, адже вам за неї відразу дадуть на точці продажу 50 гривень.

У молодшій за віком лотереї «Гроші плюс гроші» виграти також просто: треба знайти в будь-якому з 8 рядків під зображенням монет два однакові ігрові символи. Такий рядок є виграшним на суму, яка позначена під написом «ПРИЗ». 8 шансів виграти в кожному білеті – це великі шанси на перемогу!

 В обох лотереях, сплативши 5 грн., ви можете виграти 100 000 гривень! Знаємо, що саме про такі виграші ви мрієте, бажаємо вам таких виграшів. І звертаємо вашу увагу на те, що в кожній із представлених серій лотерейних білетів на сьогодні ще присутні по 2 таких найбільших виграші. Якщо хочете випередити інших гравців, беріться за справу негайно, не залишайте шансів конкурентам! Удача любить першопрохідників!

Поділитись:
1 березня 2012
Ми у Viber!