0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортивні журналісти зможуть продемонструвати свою фізичну форму на щорічному турнірі «Динамо» MEDIA CUP».

 

ФСТ «Динамо»  та МСЛ започатковують турнір для журналістів «Динамо» MEDIA CUP». В ході змагань на журналістів чекають майстер-класи від відомих спортсменів, призерів та переможців Олімпійських ігор, а також цінні призи та подарунки.

  В рамках турніру «Динамо MEDIA CUP» планується проведення змагань з баскетболу, більярду, кульової стрільби, спортивної риболовлі, міні-футболу, настільного тенісу. Кожен вид спорту будуть представляти видатні спортсмени, вихованці «Динамо», чемпіони і призери Олімпійських ігор, провідні тренери, які проведуть майстер-класи для учасників змагань. Проектом передбачено також проведення декількох спортивних уик-ендів для активного відпочинку всією родиною разом з дітьми, для яких також проводитимуться ігрові естафети та конкурси, переможці яких отримають заохочувальні призи.

Підбиття підсумків комплексних змагань відбудеться у грудні, де команда переможець отримає Кубок ФСТ «Динамо», а призери в особистій першості – цінні призи.

Комплексні змагання на Кубок ФСТ «Динамо» України серед творчих колективів провідних українських ЗМІ заплановано провести на спортивних об’єктах Товариства, за підтримки оператора державних лотерей «М.С.Л.».   

 

Поділитись:
12 березня 2012
Ми у Viber!