0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

11 березня за 11 тижнів цього року народився вже 11 мільйонер Лото - Забава!

 

Акцію під назвою «Мільйон на свята!» Провела в січні-березні цього року державна лотерея «Лото-Забава». Протягом 6 тиражів в кожному телерозигрише лотереї додатково до всіх основних призів розігрувався ще один - акційний приз, причому, від тиражу до тиражу суми призів   зростали. Стартувавши з 1 000 000 грн. Щотижня додатковий приз  зростав відразу на 200 000 грн .. В останньому шостому розіграші він виріс до 2 000 000 гривень!

 Шість акційних призів розлетілися по всій Україні. А шість нових лотерейних мільйонерів додали свої імена до загального списку мільйонерів «Лото-Забава», довівши їх число до 114 гравців!

Останній і найбільший приз акції виграли в шахтарській Макіївці.

Іван та Тетяна пенсіонери, у них двоє дітей та троє онуків. Як раз турбота про благополуччя дітей і змусила їх шукати щастя в «Лото-Забава».

- У нашій молодшої дочки Наталії  немає квартири, - розповіла пані Тетяна, - їй з чоловіком доводиться платити великі гроші за орендовану. Приблизно роки 2 тому Іван вирішив, що ми повинні хоча б спробувати для них щось зробити. Накопичень у нас немає, ось він і запропонував: «Давай спробуємо виграти в лотерею. А раптом пощастить ». І ми стали купувати на кожен тираж по кілька лотерейних білетів. Коли були акції, завжди брали участь. І на цей раз теж. П'ять тиражів ми тільки «проводжали очима» виграні призи, а в останньому самі опинилися переможцями! Нам в це ще важко повірити, адже ми виграли величезні гроші -  2 000 000!

Так, лотерея «Лото-Забава» вміє дивувати і радувати своїх шанувальників. І не тільки акціями, а й рекордними джек-потами. Сьогодні на кону джек-пот розміром 12 000 000гривень! За ним полюють гравці всієї країни, і адже хтось із них обов'язково виявиться щасливчиком. Хто? Це може бути кожен, хто купить хоча б один лотерейний білет!

 

 

 

 

 

Поділитись:
13 березня 2012
Ми у Viber!