0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

За кожним чоловічим подвигом стоїть жінка

 

Ця відома аксіома ще раз підтвердилася напередодні Міжнародного дня жінок у студії «ХТО ТАМ». Героєм чергового розіграшу квартирної лотереї став гравець під №4 Михайло Федорович Светашов із Бердянська. Він вийшов у фінал і використав лише одну спробу виграти квартиру. Спроба виявилася невдалою (ключ №4 двері з номером 344 не відчинив), і пан Михайло заявив, що відмовляється від другого шансу підібрати ключа до квартири. На тому гра й закінчилася, а головний герой залишився з повним набором виграних на шляху до фіналу сум, на загал більше 50000 гривень.

Свій невеличкий лотерейний подвиг 70-річний ветеран здійснив завдяки жінці й заради жінки, своєї коханої дружини Людмили Костянтинівни. Це вона, а не він грає в лотереї МСЛ - квартирну лотерею «ХТО ТАМ» і лотерею бінго «Лото-Забава» стільки років, скільки вони існують, із самого початку! Пані Людмила, як виявилося, є також багаторічним передплатником нашої газети, за що ми висловлюємо їй особливу вдячність від колективу редакції. Якби не хвороба, азартна жінка обов’язково приїхала б до студії, адже вона мріяла про це стільки років! На жаль, напередодні щасливого дня її «скрутила» хвороба, й Людмила Костянтинівна потрапила до лікарні, де очікує на операцію. Тому справу здійснення мрії довелося взяти на себе чоловіку.

Пану Михайлові за довге життя довелося виконати чимало складних, важливих та відповідальних справ на терені військової авіації. Минулого року відзначив відразу три дати: своє 70-річчя, 50-річчя призиву на військову службу та 25-річчя виходу на пенсію в ранзі капітана. Подвигів у звичайному розумінні слова здійснити не доводилося (військова професія авіаційного техніка цього не передбачає), але чи не є звичайним подвигом все життя людини, присвячене захисту своєї Вітчизни?!

І в студії «ХТО ТАМ» військовий у відставці поводився мужньо й відповідально, зробив максимум можливого. А коли прийшла мить обирати: друга спроба, чи виграні гроші, вирішив не ризикувати, тому що сьогодні кожна тисяча гривень для його родини є важливою.

У родині Светашових двоє дорослих синів (старший лікар, молодший міліціонер) та двоє онучок. Виграні в «ХТО ТАМ» гроші планується витрачати обережно та обдумано, щоб дісталися всім та кожному на найголовніше. І насамперед, потрібно поставити на ноги дружину. Свій лотерейний виграш Михайло Федорович присвятив їй, це його подарунок коханій до 8 Березня.

Потрібно сказати, що в минулій грі жінки мали значно більше шансів на перемогу, ніж чоловіки, адже серед 6 основних учасників представників сильної статі було тільки двоє. Було б доречно, якби напередодні Дня жінок перемогла саме жінка. Виграв чоловік, але все ж таки – заради жінки й завдяки жінці!

А мені б хотілося сказати про те, які красиві жінки грали в студії, дуже різні, але всі дуже красиві, кожна по-своєму. Та навіщо говорити, коли можна показати, ось і дивіться.

Я. СВІЙ

Поділитись:
9 березня 2012
Ми у Viber!