0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Газета підказала шлях до виграшу

 Менше місяця тому, в п’ятому номері газети ми познайомили вас із новою державною миттєвою лотереєю МСЛ із сімейства «ШВИДКОГРАЙ» під назвою «Три п’ятірки». Говорили про те, що цифра 5 пов’язана з поняттям ризику. Що вона наскільки щаслива, настільки й непередбачувана, здатна зробити вас вдалими та багатими, але тільки тоді, коли зумієте знайти до неї вірний підхід.

Ми запропонували вам такий підхід: знайди свій шанс на удачу в новій миттєвій лотереї «Три п’ятірки». На великому яскравому лотерейному білеті зображення трьох великих п’ятірок, а праворуч від них велике ігрове поле із зображенням золотих злитків, які прозоро натякають на великі лотерейні виграші. Найбільші з них – по 100 000 гривень!

Ми розповіли вам, як грати та вигравати в нову миттєву лотерею, порадили якомога скоріше придбати лотерейні білети  «Три п’ятірки», поки вся призова закладка ще повноцінна, незаймана, багата на великі виграші, та побажали великої удачі з перших лотерейних білетів.

Чому ми сьогодні в усіх подробицях пригадуємо зміст опублікованої статті? Тому що у нас є привід порадіти за себе та нашого читача, який прочитав і почув нас.  Наша добра порада дійшла до адресата, а наші щирі побажання здійснилися, і навіть значно скоріше, ніж ми самі очікували! Вже знайшовся перший щасливчик, який виграв 100 000 гривень!

Ця приємна новина прийшла з Рівненської області, де мешкає гарна жіночка пані Світлана. Як ми дізналися, ця вдала пані прочитала внашій газеті статтю про нову лотерею «Три п’ятірки» й вирішила прислухатися до нашої поради. Вже другого дня вона купила три білети рекомендованої нами лотереї, й один із них виявився виграшним. Та не просто виграшним, а максимально виграшним!

Ось реальне ігрове поле щасливого білета. Дивіться, під золотими злитками, у другому горизонтальному рядку пані Світлана побачила таку чудову картину: три цифри 5. Це означало, що вона виграли приз. Але який саме, ще було невідомо, треба було з’ясувати його суму - стерти захисний шар із написом «ПРИЗ». І тут на гравця чекало справжнє диво – максимальний виграш розміром 100 000 гривень!

Перший щасливчик, якому вдалося виграти максимальний приз миттєвої лотереї «Три п’ятірки»,побажав залишитися інкогніто, лише скажемо, що це жінка середнього віку з непростою долею. Вона не є постійним гравцем у лотереї, а лотерейну газету читала лише кілька разів за все життя. І треба ж було так вдало потрапити на той саме номер, в якому ми презентували нову гру! Та чи всі наші читачі, прочитавши статтю про «Три п’ятірки» поспішили до лотерейнихкіосків та «ЛОТО маркетів»? А пані Світлана зреагувала миттєво, й виграла великі гроші, які потрібні саме зараз, які, за словами переможниці, можуть круто змінити її життєвий маршрут.

Лотерейна удача прийшла до пані Світлани вчасно, й ми щиро за неї радіємо. Нам також дуже приємно, що саме газетна стаття була відправною точкою для цього великого успіху. Бажаємо всім читачам лотерейного видання грати й вигравати в миттєві лотереї МСЛ «ШВИДКОГРАЙ»!

П.ЖВАВИЙ

Поділитись:
14 березня 2012
Ми у Viber!