0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Велика гра – великі рекорди!

 

«Великою грою», як ви знаєте, в «Лото-Забава» називають основний розіграш тиражу, в якому розігруються найбільші суми виграшів. Мені ж хочеться застосувати слова Велика гра взагалі  до всієї державної лотереї бінго, й без лапок, тому що це дійсно найкраща, найпопулярніша, найщедріша лотерея в Україні, насправді Велика гра, Велика українська лотерея від оператора державних лотерей МСЛ!

Чому так пафосно, запитаєте ви? Причина є – сьогодні ми підбиваємо підсумки призової акції «Мільйони на свята!», першої в цьому році й абсолютно унікальної в історії лотереї. Ще ніколи, в жодній із попередніх акцій не розігрувалися додатково такі велетенські призові суми. Ще ніколи, в жодній акції загальний виграшний фонд додаткових призів не дорівнював, та що там казати, навіть не наближувався до такої астрономічної цифри – 9 000 000 гривень! Це лише на один мільйон менше рекордного виграного в  «Лото-Забава» джек-поту. І не набагато менше нинішнього рекорду в 12 мільйонів.

Ми знаємо, що велетенські суми виграшів декого з гравців навіть шокують. Мовляв, навіщо такі колосальні гроші віддавати одиницям, краще розігрувати більше призів на менші суми. Відповіддю на такі зауваження та пропозиції гравців (які, звичайно, мають право на власну думку) прозвучали минулої неділі з вуст ведучих телерозіграшу «Лото-Забава» дві дуже цікаві цифри. Можливо, не всі звернули на них увагу, а даремно, вони того варті. Обидві цифри взяті лише з одного, 656 –го тиражу «Лото-Забава». Перша цифра – це загальна кількість переможців у всіх категоріях виграшів цього тиражу – 924 677, тобто, майже один мільйон переможців. Друга цифра - сума всіх виграшів за цей тираж, і вона дорівнює  9 млн.418 тис. 650 грн!Величезна кількість учасників тиражу вигралавеличезні гроші! Так, хтось став мільйонером, а хтось здобув у цій грі лише 2 гривні. Але кожен із тих, хто виграв найменшу суму, плекав надію на найбільшу, на мільйони. Це закон, це рушійна сила лотерейного дійства. І це найчастіше головна причина азарту, запальних емоцій, це, як кажуть сьогодні, запорука життєдайного драйву.

Велика гра здатна на великі цифри і варта великих рекордів. Ви учасники цієї великої гри, а тому здатні стати переможцем та варті великих виграшів і космічних сум. Лише не потрібно боятися рекордних сум. І не потрібно думати про те, аби вони стали менш вражаючими. Навпаки, чим більшими вони стають, тим більше у вас шансів круто змінити своє життя. Раніше, щоб стати мільйонером «Лото-Забава», потрібно було виграти джек-пот. Згодом ви отримали можливість ставати мільйонерами, навіть не виграючи джек-пот.  Остання акція подарувала вам шанси ставати мільйонерами, навіть двічі мільйонерами в додаткових розіграшах! Хіба це не чудово, хіба це не додає азарту та бажання грати й вигравати в «Лот о-Забава»?!

Тож давайте радіти грі та вболівати за великі виграші.  Давайте намагатися вигравати якомога більші суми в найкращій лотереї країни. Велика гра – Великі цифри, Великі рекорди. І Великі переможці!

У минулому 657 тиражі «Лото-Забава» великі, рекордні цифри знову домінували в ході розіграшу. Про них йшлося у конкурсі «Забава Плюс»,  під час якого головними переможцями стали 9 гравців, і кожен із них виграв по 100 000 грн.! Навіть під час «Полювання за грошима» виявилося, що є серед учасників гри своєрідний рекордсмен «Лото-Забава» - Наталя Пелих із Львівської обл., гравець-ветеран, яка вже вигравала в улюбленій лотереї автомобіль та путівку на відпочинок на Криті!

  І, звичайно, не пройшов повз увагу ведучих рекордний додатковий акційний приз, рівного якому не було в історії лотереї бінго – 2 000 000 гривень! Сподіваємося, що автор рекорду з’явиться в студії наступної неділі й ми познайомимо вас із історією цього дивовижного виграшу.

 

Я.СВІЙ

Поділитись:
15 березня 2012
Ми у Viber!