0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Шикарний подарунок.

 

«Супер-Ніна зможе все!»,- сповіщав плакат, який тримала в руках команда підтримки гравця №1 Ніни Василівни Наводничої з Кременчука. Їхні надії майже здійснилися,- пані Ніні зуміла взяти участь в конкурсі «Ліфт» і була за крок до фіналу. Як і гравець №4 - молодий красень, спортсмен, студент і майбутній фінансист Сергій  Донашевський (мешкає в гуртожитку в Києві, а родом з Черкаської обл..), за якого фантастично азартно уболівав батько, також дуже спортивного виду. Але між першим та четвертим номерами опинився ще один претендент на участь у фінальному конкурсі, гравець №2 Василь Степанович Сатановський із Кривого Рогу. Йому й випала доля назбирати 3 таблички з своїм ім’ям та виграти в цьому конкурсі.

Далі все було стрімко й дуже просто. Сергій Харинович поводив руками над шістьма ключами, неначе ворожив пану Василю на удачу. А той не роздумуючи взяв ключ №1, рішуче підійшов до двері з №344 та легко провернув ключа в отворі замку. Сергій зойкнув і кинувся допомагати головному переможцю ввійти в умовну квартиру, в якій вручив щасливчику великий ордер (звісно, також умовний)  на щойно виграну квартиру.

Зустріч із реальною, «живою» квартирою чекає пана Василя на тижні, і якщо він та його родичі вирішать, що житло їх цілком влаштовує, тоді незабаром отримає реальний ордер і реальні ключі від нової однокімнатної квартири в столиці. Якщо рішення буде іншим, тоді вінт отримає пів мільйону гривень, щоб ні в чому собі не відмовляти.

Я запитав пана Василя, чому він так впевнено обрав ключ №1, і почув таке:

  • Я народився в легендарному 1941 році. Числа 1 та 4 мої улюблені, вони мене супроводжують по життю. Тому, коли збирався на гру, то вже знав, що спочатку візьму перший, а потім четвертий ключ. Звичайно, якщо дійду до фіналу. Але маю чесно сказати, що особливих сподівань на таку удачу в мене не було. Чомусь не вірилося, що я можу стати таким щасливим гравцем.

А своє право на звання щасливого гравця Василь Степанович таки заслужив, тому що в лотереї МСЛ грає вже багато років. При чому, не лише в «ХТО ТАМ», а й «Лото-Забава», «Мегалот», миттєві лотереї «ШВИДКОГРАЙ». Запитую пана Василя, звідки в пенсіонера гроші на гру?

  • Працював добре,- посміхається він. Та ще й на шахті. Заробляв добре, тому й пенсія непогана, плюс пенсія дружини. Я «вийшов у відставку» давно, в 90-му році. З тієї пори з задоволенням займаюся своїм будинком та власним хазяйством, у мене біля дому є навіть власний водограй, зроблений своїми руками.

А ще у пана Василя є дві здоровенні та дуже розумні собаки з неабиякими іменами Арій та Гектор і кіт з ще більш рідким ім’ям Римес. Про своїх вихованців він може говорити без кінця, та все ж мене більше цікавила історія його лотерейного виграшу, тому довелося переорієнтувати нашу співбесіду саме на цю тему. Виявилося, що в «Мегалот» Василь Степанович грає серйозно, використовуючи системи, слідкує за частотою випадіння номерів. У «Лото-Забава» в нього була заповітна мрія – потрапити до студії. Частково це йому вже вдалося, адже телерозіграші «ХТО ТАМ» проходять в тому ж павільйоні, на сусідніх знімальних майданчиках. Але мета залишається – зіграти в студії в «Полюванні за грошима» та виграти 200 тисяч!

У «ХТО ТАМ» він грає декілька років, постійно, купуючи протягом кожного тижня 5-6 білетів. Цікаво, що свій шанс потрапити до студії майбутній переможець здобув в результаті цілої серії щасливих обставин. А було так.

  • Я взяв один білет «ХТО ТАМ». Виграв 20 грн. Взяв ще 4 білети. В них знайшов два ТБ та 10 грн. Знову взяв 2 білети, один із них виграшний, 5 грн. Кажу продавцю: «Давай на цю п’ятірку, останній». А там ще один ТБ. Ось так за 5грн. я собі «награв на халяву» три ТБ і  виграв запрошення до студії!

А я подумав, що така «халява» трапилася у пана Василя після багатьох років активної гри, тому назвати його виграш «халявним» зовсім недоречно. 

  • Я граю не для себе,- каже пан Василь. У мене й так всього вистачає. А допомагати доньці та онучці намагаюся всіма способами. Донька живе поруч із нами, дома стоять майже стінка до стінки. А онучка, розумниця, навчається в Києві на психолога. Вже заміжня, й своя однокімнатна квартира в столиці них є. А тепер з двох квартир зроблять собі дво-, а може й трикімнатну квартиру! Ну а як же, треба думати про майбутнє, про діточок. А для великої родини потрібний простір.

Заперечити на це нічого. Та мені захотілося дізнатися в онучки Насті та її чоловіка Євгена, які активно вболівали за діда Василя в студії «ХТО ТАМ», чи вони самі грають в лотерею, самі шукають лотерейні шанси на удачу? З’ясувалося, що ні. Запитав, чому?

  • Не дуже вірили в можливість виграшу,- каже Настя.
  • Як юрист, я знаю. що в нашому сьогоднішньому житті, нажаль, занадто багато випадків відвертого шахрайства, нечесних відношень. Тому й до лотерей ставився з недовірою,- ну бачив по телевізору як хтось вигравав квартири, але чи це правда? Я радий, що опинився тут, на грі, побачив на власні очі, що є чесна лотерея «ХТО ТАМ». Обов’язково поїду дивитися виграну квартиру, а вже зовсім заспокоюся, коли побачу всі документи на цю квартиру,- чесно зізнався Євген.

Так, молодь нині освічена й недовірлива. Освічена – це плюс. Але дуже сумно, що наше сучасне життя дає молодим людям так багато приводів для недовіри. І дуже добре, що є такі публічні лотереї, як «ХТО ТАМ» і «Лото-Забава» - такі собі ліки від недовіри, заповідник чесних відносин, в якому ніхто нікого не дурить, не підставляє, де все так, як має бути між порядними людьми.

Василь Степанович Сатановський виграв квартиру… за день до свого дня народження!Ось такий шикарний подарунок він зробив сам собі за допомоги квартирної лотереї «ХТО ТАМ». Ми щиро поздоровляємо пана Василя з 71-річчям і бажаємо йому міцного здоров’я, довголіття, нових успіхів у лотереях МСЛ.

Щасливчик виграв 344-ту квартиру в історії державної лотереї «ХТО ТАМ» і 6-ту в цьому році. До речі, він поставив крапку в серії з 6-ти ігор, які закінчувалися без виграшу головного призу. Що тепер, серія виграшних розіграшів? Поживемо – побачимо. Обов’язково дивіться наступну гру, в якій на вас очікує дуже приємний сюрприз. І читайте наступний номер газети, в якому про цей сюрприз ми розповімо докладно!

Я.Свій  

 

Поділитись:
15 березня 2012
Ми у Viber!