0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Буду літати на квадроциклі, як метелик!

 

Іван Костробаще дуже молодий, йому тільки 21 рік. Кажуть, що молодість - це така біда, яка швидко проходить, тож ми бажаємо панові Івану якомога довше насолоджуватися своєю швидко минаючою бідою, не поспішати й узяти від молодості все найкраще.

Іван живе в селі Мигове Вижницького району Чернівецької області. Молодий, а роботу виконує відповідальну - працює контролером газової служби, слідкує за тим, щоб не виникало небезпечних ситуацій, які можуть призвести до людських трагедій. Але молодість є молодість, знаєте, про що мріє наш відповідальний герой? Про квадроцикл! Є такий сучасний, дуже модний серед молоді вид пересувних засобів, щось середнє між мотоциклом та автомобілем, на чотирьох колесах, але без кузова. Не занадто швидкий, але потужний, здатний здолати будь-яке бездоріжжя, а тому популярний на селі. Іван запевняє, що квадроцикл потрібний йому для роботи. Можливо, й так, але ми з вами здогадуємося, що модний «автоцикл» стане для нашого героя, насамперед, помічником у його боротьбі за дівочі серця. Яка ж дівчина відмовиться проїхатися з гарним хлопцем на модному квадроциклі?!

А познайомилися ми з Іваном (та дізналися про його мрії) на ґрунті лотерейного виграшу. Молодику пощастило виграти в миттєву лотерею «Сонечко кохання» максимальні для цієї гри 20 000 гривень. Ось коли мрії про квадроцикл стали набувати реальних обрисів.

- Як давно, як часто ти граєш у лотереї МСЛ? - запитали ми Івана.

- Я граю вже кілька років, і тільки в миттєві лотереї «ШВИДКОГРАЙ», - відповів хлопець. - Не люблю довго чекати, мені до душі швидка гра: купив, стер, побачив результат. Білети різних лотерей купую по декілька разів на тиждень. Виграші трапляються часто, але маленькі, від 2 до 20 гривень. Я до цього звик, і коли цього разу побачив, що виграв 20 000 гривень, не відразу повірив. Показав білет розповсюджувачу, разом ми ще раз перевірили ігрове поле й переконалися в тому, що мені пощастило виграти найбільшу суму, яка є в білетах цієї лотереї.

- Із Чернівецького регіонального представництва МСЛ до редакції надіслали зображення щасливого білета «Сонечко кохання». Бачимо, що виграти 20 тисяч тобі допомогли два метелики в першому рядку ігрового поля. Здається, так просто знайти ось таких метеликів чи мурах, або черв’ячків?

- Це дійсно доволі просто й трапляється часто. Запитання лише в тому, яку суму виграшу дарує така пара. Я, наприклад, останнього разу взяв 3 лотерейні білети: один виявився без виграшу, другий із виграшем 2 грн., а ось третій став дійсно щасливим,– я виграв 20 000 грн. Тепер точно куплю собі квадроцикл і буду «літати» на ньому, як метелик!

Миттєва лотерея з ніжною назвою «Сонечко кохання» належить до розряду найдешевших, - білет коштує всього 2 гривні. Гра проста й зрозуміла кожному. Якщо знайдете два однакові символи в одному рядку під зображенням сердечок, - отримаєте право на грошовий виграш, який вказано під написом "ПРИЗ" у цьому рядку. Дивовижну притягальну силу має назва лотереї, така тепла й сердечна. Все це разом робить миттєву лотерею «Сонечко кохання» однією з найпопулярніших у сімействі «ШВИДГ‎КОГРАЙ». ЇЇ люблять і старі, й малі, й усі отримують задоволення як від самого процесу гри, так і від численних виграшів, яких у закладці лотереї сотні тисяч (дивіться таблицю).

Запрошуємо і вас, шановні читачі, приєднатися до когорти шанувальників миттєвої лотереї «Сонечко кохання». Грайте на здоров’я та вигравайте якнайбільше!

Поділитись:
15 березня 2012
Ми у Viber!