0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Велика гра, великі віграші!

 

В цьому році лотерея «Лото-Забава» - справжня фабрика мільйонерів і мультимільйонерів, вийшла на новий виток неймовірних виграшів. Протягом 6 тиражів у кожному телерозіграші лотереї бінго додатково до всіх основних, так би мовити, стандартних призів розігрувався ще один - акційний приз, розмір якого вражав уяву гравців. Причому від тиражу до тиражу їх уява розігрувалася все більше, тому що суми призів увесь час зростали. Стартувавши з 1 000 000 грн., щотижня додатковий приз «додавав у вазі» відразу 200 000 грн. В останньому шостому розіграші він виріс до 2 000000 гривень!

У лотереї «Лото-Забава» більше ніж за 12 років її існування було проведено чимало по-справжньому цікавих акцій, вяких розігрувалися значні суми й завидні призи, скажімо, дорогі сімейні путівки на відпочинок за кордоном або класні автомобілі. Але ще ніколи додаткові призи не наближалися за сумами до основних виграшів лотереї. Цього разу акціїні призи стали врівень і навіть перевершили заповітні суми із шістьма нулями, яких так прагнуть гравці «Лото-Забава».

Шість призів акції «Мільйони на свята» розлетілися по країні: Київ, Донецьк, Луганськ, Сімферополь, Макіївка.І шість нових лотерейних мільйонерів додали свої імена до загального списку мільйонерів «Лото-Забава», довівши їх число до 114 гравців! 11 із них народилися вже в цьому році, причому останній 11 березня і саме на 11-му тижні року! Так що число 11 має стати найщасливішим для простої шахтарськоїсім'ї Коваленків із міста Макіївки, яка виграла найбільший приз акції, яка закінчилася. У цій родині не з чуток знають, як нелегко заробляються гроші, тому сума в 2 мільйони гривень справила на всіх приголомшливе враження. ІванПавлович та Тетяна Петрівна пенсіонери, у них двоє дітей та троє онуків. Якраз турбота про благополуччя дітей і змусила їх шукати щастя в «Лото-Забава». Ось що сказала нам по телефону Тетяна Петрівна - самий азартний представник родини:

- У нашої молодшої дочки немає квартири і їй із чоловіком доводиться платити великі гроші за орендовану. Приблизно років 2 тому Іван вирішив, що ми повинні хоча б спробувати для них щось зробити. Накопичень у нас немає, ось він і запропонував: «Давай спробуємо виграти в лотерею. А раптом пощастить». І ми стали купувати на кожен тираж по кілька лотерейних квитків. Коли були акції, завжди брали участь. І на цей раз теж. П'ять тиражів ми тільки «проводжали очима» виграні призи, а в останньому самі опинилися переможцями! Нам у це ще важко повірити, адже ми виграли величезні гроші - два мільйони!

На жаль, через хворобу глави сім'ї в студію «Лото-Забава» не зуміла приїхати сама Тетяна Петрівна, зате делегувала сюди дочку Наталію Іванівну і свою онучкуХристину. Їх відповіді на запитання ведучих лотереї бінго лише підтвердили висновок, який давно напрошувався - в «Лото-Забава» мільйонерами і мультимільйонерами стають не поодинокі щасливчики, а цілі родини! Проводжаючи в історію бінго лотереї щойно завершену акцію «Мільйони на свята» скажемо, що вона була унікальною по суті, грандіозної за розмахом, за масштабом сум та географією виграшів! Будемо чекати на наступні, такі ж чудові акції від лотереї бінго, завжди щедрої на неймовірні призи та сюрпризи.

Втім, не тільки акційний, але й звичайний тираж «Лото-Забава» гравці чекають із нетерпінням, адже кожний здійснює найзаповітніші бажання і мрії багатьох людей, стає невичерпним джерелом позитивних емоцій. Щотижня переможцями «Лото-Забава» стають майже мільйон гравців, а накал азартних переживань і градус емоцій зашкалює не тільки в студії, а й по всій країні. Не став винятком і 658 тираж, який відбувся минулої неділі. Кількістю великих сум виграшів знову порадував конкурс «Забава Плюс». Цього разу перемогу святкували 5 гравців, і кожен із них виграв за 100 000 гривень. Ми щиро радіємо за Світлану Іванівну з Києва, яка по телефонув«Полюванні за грошима» виграла 200000 гривень. Як завжди, основним постачальником грошового щастя стала «Велика гра», подарувавши гравцям зХаркова та Києва за закреслені 3 лінії з 2 підківками по 242 418гривень!

В наступному тиражі гравців знову чекають величезні гроші, на кону рекордний джек-пот 12 мільйонів гривень! У «Лото-Забава», як і в будь-якій іншій лотереї, виграє лише той, хто грає, і кожний куплений вами квиток на 659 тираж - це ваш шанс стати черговим мільйонером від «Лото-Забава». Не упускайте його!

Я.СВІЙ

Поділитись:
23 березня 2012
Ми у Viber!