0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Яскраві миттєвості гри.

 

Не в кожному розіграші квартирної лотереї «ХТО ТАМ» гравцям вдається виграти головний приз - квартиру, але в кожному з них обов'язково є фіналіст ігри, якому вдається подолати всі перешкоди на шляху до квартири й опинитися буквально за крок від своєї мрії. На минулому розіграші всю славу головного переможця й усі овації студії зібрав колишній учитель математики з 22-річним стажем Вовченко Владислав Павлович з Енергодара Запорізької області. Він був одним із найактивніших гравців, відчайдушно боровся за перемогу в кожному конкурсі, вийшов у фінал, використав обидві спроби, але так і не зумів відкрити заповітні двері квартири під номером 345.

- І ні крапельки не прикро, - почули ми від нього після гри. - Я граю в «ХТО ТАМ» уже 6 років, сім разів був у студії, і з кожним разом все ближче і ближче підбираюся до мети. Серед моїх трофеїв великий телевізор, домашній кінотеатр, сьогодні вдалося виграти солідний грошовий виграш, значить, у наступний свій приїзд на гру неодмінно виграю квартиру.

Владиславу Павловичу можна вірити, він дуже активний гравець «ХТО ТАМ», відданий шанувальник «Лото-Забави» і «МЕГАЛОТ», великий любитель миттєвих лотерей, а ще давній читач і передплатник нашої газети. Думаю, ви погодитеся зі мною, що такий гравець приречений на перемогу і рано чи пізно здобуде її якщо не в одній, так в інший лотереї. Тим більше, що у Владислава Павловича є помічниця, дружина Катерина Петрівна, настільки ж захоплена лотерейною грою, як і він сам. Катерина Петрівна висококваліфікована зварювальниця, віддала цій справі багато років життя, будувала навіть Дніпрогес. Зараз на заслуженому відпочинку, робить прекрасні вишивки, грає в лотереї і сподівається подарувати комусь із своїх онуків квартиру в столиці. Ось така красива мета є у сім'ї Вовченко. Точно така ж мета і в безлічі інших українських сімей, але завдяки лотереї всі вони мають абсолютно рівні шанси її здійснити.

Ну, а тепер давайте подивимося на фотографії, розміщені на цій сторінці, згадаємо, якою напруженою й азартною вийшла гра минулої суботи, ще раз порадіємо щасливим миттевостям, які пережили учасники розіграшу. Не можна не помітити й розкішний «подразник спокою», який з'явився в студії «ХТО ТАМ» і зайняв своє почесне місце на її сцені. Йдеться про новісінький АВТОМОБІЛЬ, який сяє під яскравим світлом софітів своїми лакованими боками і хромованими деталями кузова. Протягом найближчих п'яти тижнів він буде прикрашати студію й нагадувати про нову унікальну акцію«Авто за три символи!», про можливість кожного гравця «ХТО ТАМ» виграти не тільки квартиру в столиці, а й шикарний автомобіль. Вся інформація про акцію на наступних сторінках, а ми прощаємося і бажаємо удачі кожному з вас і в грі, й в акції!

Я.СВІЙ

Поділитись:
23 березня 2012
Ми у Viber!