0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Рекордний виграш.

 

В   «Спортпрогноз» відбулася подія, гідна уваги широкої аудиторії любителів спортивних  лотерей. Виграний джек-пот розміром 340 000 гривень, причому весь виграш дістався одному гравцеві! Нагадаємо, що зовсім недавно  було зірвано 400 000 гривень, але тоді його розділили між собою два переможці. А в 891 тиражі «Спортпрогноз» тільки один гравець зробив вірний прогноз результатів всіх 12 матчів тиражу і встановив новий рекорд максимального виграшу-340 000 гривень.

Рекордсменом «Спортпрогноз» став 59-річний житель Запоріжжя, який скромно представився  Володимиром. А ось стаж гри в спортивну лотерею у переможця виявився зовсім нескромним - більше 20 років! Зі слів Володимира, він уже не раз вгадував результати всіх матчів тиражу (у різні роки це були 13, 11, 12 пар), але завжди доводилося ділити успіх з іншими щасливими прогнозистами. І ось вперше в житті досвідчений гравець одноосібно заволодів всією сумою джек-поту, та ще який значною!

- Коли я починав грати в «Спортпрогноз», - говорить рекордсмен лотереї, - джек-поту взагалі не було, а виграти можна було максимум тисяч 20. Але я завжди грав і зараз граю не стільки заради грошей, скільки з інтересу, щоб перевірити себе. Я взагалі старий футбольний уболівальник, з першого класу школи вболіваю за «Шахтар» і ніколи своєї улюбленої команді не зраджував. Як тільки з'явилася спортивна лотерея, мені стало цікаво робити ставки. Знаєте, всі вважають себе знавцями футболу, а насправді не так просто наперед передбачити яка команда виграє, а яка програє. Ось я можу стверджувати, що розбираюся у футболі, тому що багато раз вигравав у «Спортпрогноз». Нехай молодь спробує позмагатися з ветеранами!

- Володимире, джек-пот Вам вдалося виграти в дуже цікавому тиражі, де в основному були представлені матчі Ліги Європи. Спеціально зупинили свій вибір на цьому тиражі, або програма тиражу для вас байдужа?

- Взагалі всі програми цікаві, в них, як правило, включають самі «центрові» матчі тижня. Але Ліга Чемпіонів та Ліга Європи особливо привабливі. Із задоволенням зроблю ставки і на матчі Чемпіонату Європи, і на Олімпійський турнір.

- Не збираєтеся зупинятися на досягнутому?

- Я ж казав, що мені цікаво грати в «Спортпрогноз». Звичайно, виграти джек-пот - це здорово, куплю подарунки дружині, онукам, поділюся грошима з дітьми, щось відкладу на майбутнє. А грати продовжую.

Оцініть щедрість рекордсмена, шановні любителі футболу, і спробуйте повторити його успіх. Пам'ятайте, що джек-пот «Спортпрогноз» виграють набагато частіше, ніж в будь-який інший лотереї, в середньому два рази на місяць! Пан Володимир із Запоріжжя виграв 62-й джек-пот лотереї тото, і може бути саме вам вдасться зірвати наступний.

Поділитись:
23 березня 2012
Ми у Viber!