0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сьогодні ордер, завтра авто!

Сьогодні ордер, завтра авто!

Це був азартний та непередбачуваний розіграш «ХТО ТАМ». Два Миколи, запеклий рибалка Микола Тищенко із Черкас та вмілий мисливець Микола   з Миколаївщини виборювали право за вихід у фінальну стадію гри з киянкою Марією Ісай. Спочатку удача хилилася в бік Миколи першого, потім здавалося, що ближче до мети Микола другий, зрештою, доля поєдинку опинилася в руках жінки, й вона милосердно віддала ключі від квартири пану Ванжулі.

Фінал пройшов не менш напружено та цікаво. Розпочався з невдалої спроби відімкнути двері ключем №3, а закінчився тріумфально – з посмішкою на губах пан Микола взяв ключ №5, сміливо підійшов до дверей, встромив ключ в замкову щілину, легко провернув і опинився у виграній квартирі.

Ну що ж, цього разу надії претендента на головний виграш квартирної лотереї виправдалися з математичною точністю, згідно з теорією: квартиру виграно на четвертий раз після передостанньої удачі. Але це зовсім не означає, що наступного щасливчика ми будемо чекати чотири тижні. Абсолютно не так, уже в неділю 14 квітня можемо стати свідками нової великої перемоги. Адже недавно ми з вами вже були свідками неймовірних, фантастичних ігрових подій у студії «ХТО ТАМ», коли в 5 із 6 розіграшів щасливчики вигравали квартири!

 Пан Микола  в цьому році відзначить свій 55 рік народження, а подивіться, як молодо виглядає. Каже, що вдячний за це своєму багаторічному хобі – мисливству.

- Я багато часу проводжу на свіжому повітрі, багато рухаюся. Полювати на зайця чи лисицю - справа нелегка, потребує чималих зусиль, терпіння, витримки нервів. Але й задоволення величезне, коли приходиш додому з мисливськими трофеями.

Азартне хобі пана Миколи - державна лотерея «ХТО ТАМ» також грає позитивну роль у його житті, теж допомагає бути в гарній емоційній формі. Тим більше, що на відміну від деяких сімей, у нього з дружиною Анжелою ніколи не буває суперечок відносно лотереї. Запитання – грати, чи не грати в родині не виникає, так само, як полювати, чи не полювати. Тому що пан Микола вдалий мисливець і вдалий гравець, якого лотерейні виграші стороною не обходять. Він уже відзначився удачею чотири роки тому, а минулої суботи виграв квартиру в столиці вартістю 600 000 грн.!

- Візьмемо приз грошима, - відразу визначилися щасливчики. - Ми домовилися про це ще до початку гри.

- Невже були такі впевнені в виграші? - здивувався я.

- Так, - відповів пан Микола, - було передчуття. Напередодні мені наснилося, що я на полюванні, цілюся в птаха, бах, бах… і мимо цілі. Прокинувся та думаю, невже так буде й під час гри? А потім зметикнув, що у мене в житті все виходить саме навпаки, ніж уві сні!

- І я також була впевнена, що Микола виграє квартиру,- додає пані Анжела. - Коли в передостанньому конкурсі він спочатку програвав, я знала, що все зміниться, й заспокоювала його сестру.

- А я дуже нервувала, думала, що брат програє,- чесно зізналася жінка з чудовою косою пані ???. - А вболівала за нього страшенно!

Звичайно, хто ж, як не рідні, готовий забити до болю свої долоні й кричати до хрипоти: «Давай, квартиру вигравай!» І виграють, виграють квартири щасливчики! Пан Микола виграв уже 345 квартиру «ХТО ТАМ»!

У планах родини перебудова й розширення свого будинку. Імовірно, що займатися цим буде більше пані Анжела, адже чоловік працює, а вона домогосподарка, виховує 5 дітей. Ясно, що справ і турбот чимало, але вона готова взяти на себе ще й приємні справи по перебудові. Все думали-гадали, де взяти гроші. Ось і дочекалися свого лотерейного щастя.

- Квартиру виграв, тепер спробую виграти авто для дружини, - сказав пан Микола. А пані Анжела додала:

- Я три дні тому отримала права водія, дуже хочу сісти за кермо. Ми й учора купили 12 білетів. Відіслали SMSіз ТБ і «трієчку» на акційний номер 615. Та, на жаль, цього разу до трійки переможців не потрапили. Будемо боротися далі.

Дійсно, серед чергових щасливчиків акції «Авто за 3 символи!» були інші гравці «ХТО ТАМ». І це був уже третій акційний розіграш путівок до студії, де 28 квітня між 15 претендентами розіграють головний приз – автомобіль. Він дістанеться найвезучішому, а інші 14 отримають класні сучасні телевізори.

Попереду ще 2 розіграші акції «Авто за 3 символи!»Купіть декілька білетів «ХТО ТАМ» на цьому тижні, й ви обов’язково знайдете в них 3 однакові символи (серед «Виграшних» та «Своїх» символів, символи ТБ не зараховуються). Зареєструйтеся в акції SMS-повідомленняміз цифрою 3 по номеру 615 до 21:00 п’ятниці 13 квітня, і дивіться гру наступного ранку.

Весняна акція лотереї «ХТО ТАМ» триває та обіцяє кожному з вас, шановні гравці, велику удачу. Обіцяє й обов’язково виконає свої обіцянки. Це неодмінно підтвердять вам майбутні переможці. А хто отримає це високе звання, покаже час.

Я. СВІЙ

Поділитись:
12 квітня 2012
Ми у Viber!