0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Футбол для всіх.

Футбол стає головною темою телевізійних новин та газетних статей. Що вже казати про мешканців нашої країни,  для нас майбутній турнір - це не просто чергова всесвітня футбольна подія, а шанс довести свою причетність до Європи, свою здатність претендувати на достойне місце серед розвинутих європейських країн. Чи зможемо показати Європі свій високий клас? У чомусь вже показали й довели – встигли в термін побудувати сучасний, красивий стадіон. У чомусь точно не задовольнимо європейців – станом наших доріг та готелів, міського транспорту, рівнем обслуговування.

А ось чим можемо навіть по-хорошому здивувати, так це лотереями! Особливо приємно, що до ЄВРО-2012 оператор державних лотерей МСЛ зумів відкрити нову мережу класних фірмових магазинів «СПОРТЛІГА», обладнаних за останнім словом техніки. Любителі спортивних ставок з усього світу зможуть оцінити їх по достоїнству.

Проте, не лише спортивні лотереї МСЛ «СПОРТЛІГА» та «Спортпрогноз» причетні до майбутнього свята футболу. Серед миттєвих лотерей сімейства «ШВИДКОГРАЙ» також є дві лотереї, які своїми назвами, дизайном та суттю тісно пов’язані з футбольною темою. Це лотереї «ГОЛ!» і «Футбольний тріумф». Обидві ми вам презентували, про численних переможців обох лотерей уже не раз сповіщали. Ось і сьогодні маємо нагоду познайомити вас  із черговим щасливчиком миттєвої лотереї «Футбольний тріумф», який виграв 20 000 грн.

Євген Фалько мешкає в місті Вознесенську, йому 32 роки, займається підприємницькою діяльністю. Вже не один рік грає в лотереї МСЛ.

- Люблю «Лото-Забава», - розповідає Євген, - білети купую майже щотижня. А разом із тим не втрачаю шанс виграти в миттєві лотереї. Починав із найдешевших, двогривневих, потім вирішив перейти на дорожчі, щоб мати шанси виграти велику суму.

- Ви обрали цього разу білет лотереї «Футбольний тріумф». Можливо, надихнув майбутній ЄВРО-2012?

- Взагалі я люблю спорт, особливо бокс. Сам займався одним із видів єдиноборств. Я не фанат футболу, але останнім часом про нього так багато говорять, що, мабуть, ви праві, я міг піддатися загальному футбольному настрою, коли купував білет саме цієї лотереї. Раніше я грав у «Багатство фараонів», «250 миттєво». Виграші були маленькі, тож хотілося спробувати якусь іншу гру.

- Спробували, виграли 20 000 грн. Якою була ваша реакція?

- Здивувався, зрадів. Перша думка була такою: «Ти дивись, дійсно можна виграти так багато, не брешуть!»

- А таки раніше не вірилося?

- Не дуже, хоча ж я грав! Вважаю цей свій виграш передвісником майбутніх великих перемог.

Пан Євген має на увазі, що в миттєвих лотереях «ШВИДКОГРАЙ» можна виграти значно більші суми, аж до 250 000 грн. Ну що ж, побажаємо постійному гравцю здійснення амбіційних бажань.

Нещодавно, в 12 номері газети ми демонстрували виграшний білет «Футбольний тріумф», в якому переможець знайшов удачу в полі Гра1. Сьогодні інша ситуація, пан Євген знайшов виграш в полі Гра 2. Дивіться, в другому рядку є два однакові номери, дві трійки. А поруч означена сума виграшу – 20 000 грн. Хотілося, щоб кожен із вас, панове читачі,  знайшов у своєму білеті такі приємні ознаки удачі! А ще краще, щоб під написом «ПРИЗ» ви знайшли максимальну суму виграшу цієї лотереї – 250 000 грн. Ось коли ви почнете обожнювати футбол, ось коли почуватимете себе тріумфаторами гри!

Поділитись:
12 квітня 2012
Ми у Viber!