0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «ЛОТО-ЗАБАВА» зірвано рекордний джек-пот!

Рекордний для «Лото-Забава» джек-пот в 12 мільйонів гривень було зірвано 3 червня. Джек-пот був встановлений 1 січня 2012 і протримався трохи більше 5 місяців. Володарем великого виграшу став гравець з міста Лисичанська, який придбав білет «Лото-Забава» в ЛОТО-маркеті на вул. Леніна, 129.

Зауважимо, що в цьому ж 669 розіграші були розіграні ще 5 мільйонів гривень серед учасників літньої акції від «Лото-Забава» «Відпустка мільйонерів!». Володарем цього виграшу стала мешканка міста Рівне. Дана акція триває і акційні 5 мільйонів, обов'язково будуть знаходити свого володаря кожну неділю і в останніх 12 літніх тиражах акції «Відпустка мільйонерів!» буде розіграно ще 60 мільйонів гривень!
За кількістю переможців-мільйонерів «Лото-Забава» є абсолютним рекордсменом України. 123 українця стали мільйонерами зігравши в цю саму популярну лотерею. Таким чином, «Лото-Забава» підтверджує свою гучну назву «Фабрика мільйонерів» адже тільки за 5 місяців поточного року в лотереї «Лото-Забава» володарями мільйонних виграшів стали 20 гравців.
Нагадаємо, що у переможців є всього 30 днів, щоб оформити свої мільйонні виграші.

Довідка:

«Лото-Забава» - найпопулярніша сімейна лотерея в Україні. Це єдина державна лотерея типу «бінго» в Україні і найпопулярніша лотерея оператора державних лотерей МСЛ. Перший розіграш лотереї відбувся в серпні 1999 року. Розіграш «Лото-Забава» проходить в прямому ефірі каналу 1+1 і є однією з найбільш рейтингових передач в недільному ранковому ефірі. Даний проект отримав визнання і високу оцінку на конкурсі Effie Awards Ukraine 2011, проект виборов срібну медаль обійшовши таких потужних конкурентів, як Coca-Cola і інші всесвітньо відомі бренди.

Поділитись:
6 червня 2012
Ми у Viber!