0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Харків'янка купила лотерейний квиток за 5 гривень і виграла в телевізійному шоу квартиру в Києві.

В унікальній миттєвій лотереї з інтерактивним телевізійним розіграшем «ХТО ТАМ» виграна 347 квартира з ремонтом в місті Києві.

 

Володаркою виграшу, про який мріють мільйони українців, стала харків'янка Валентина.

 

Переможниця - постійний гравець державної лотереї «ХТО ТАМ» і двічі учасниця унікального телевізійного розіграшу лотереї, який проходить в прямому ефірі в суботу на каналі «1 +1».

 

Під час першої участі, в лютому 2012 року, їй вдалося виграти майже 30 000 гривень. «Мені настільки сподобалася атмосфера, яка панувала в студії під час моєї першої участі, і настільки близький був успіх, що я поставила за мету знову потрапити на «ХТО ТАМ» в ролі учасниці і все-таки виграти омріяну квартиру. І ось тепер я стою перед Вами через п'ять місяців, двічі учасниця і в мене в руках ключі від власної квартири в Києві. Моя заповітна мрія здійснилася», - сказала Валентина.

 

Відразу після закінчення телевізійного ефіру переможниця вирушила в свою нову квартиру, в якій заявила, що і далі буде продовжувати брати участь в лотереї «ХТО ТАМ», так як твердо вірить, що зуміє ще раз потрапити до студії та виграти ще не одну квартиру в Києві, адже подібні випадки вже бували.

 

Слід зазначити, що в цей же час, лотерея «ХТО ТАМ» ощасливила ще одного гравця - у Вінницькій області, в цьому ж тиражі, гравець прямо на точці продажу лотерей МСЛ виграла 50 000 гривень у миттєвій лотереї. Таким чином, і максимальний миттєвий виграш в 50 000 гривень і квартира в Києві знайшли своїх власників.

Поділитись:
21 червня 2012
Ми у Viber!