0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Хто заробляє на футболі?

З початку 2012 року в лотерею Спортпрогноз було виграно 13 джек-потів на загальну суму майже 3 000000 грн. Саме таку суму призових грошей заробили українські вболівальники своїми футбольними знаннями, вмінням робити правильні висновки і заглядати трохи наперед прогнозуючи результати футбольних матчів.

 

Заробити, розбираючись у футболі - реально. На минулому тижні невідомий футбольний знавець, угадавши перемогу збірної України над збірною Швеції, зірвав джек-пот і виграв 180 000 грн. в 925 тиражі державної спортивної лотереї Спортпрогноз.

 

Цей тираж примітний тим, що це перший виграний джек-пот з початку проведення матчів Євро 2012. Великий приз дістався гравцеві, який, правильно передбачив результати результату 12 футбольних матчів - перемогу збірної України над збірною Швеції, нічиї в матчах Франції з Англією та Польщі з Росією, перемогу Німеччини над Нідерландами, а також правильні результати ще 8 футбольних матчів.

 

В даний момент, переможця очікують у представництві МСЛ для оформлення виграшу. Переможець зробив ставку - 3 грн. в місті Київ, в кіоску оператора державних лотерей МСЛ по вул. Героїв Бреста, 1.Виграти може стати кожен.

 

Головний футбольний чемпіонат набирає обертів, попереду багато цікавих матчів і цікавих тиражів державної спортивної лотереї Спортпрогноз. Джек-пот поточного тиражу становить 120 000 грн. і його володарем може стати будь-яка людина, що розбирається у футболі, для цього потрібно вірно спрогнозувати результати 12-ти футбольних матчів. Причому рахунки вгадувати не треба, тільки один з трьох варіантів - перемога першої команди, перемога другої або нічия. За 11 і 10 вгаданих результатів також виплачуються виграші, розмір яких залежить від загальної кількості вгадали і загальної кількості ставок на тираж.

Поділитись:
18 червня 2012
Ми у Viber!